Dierenpension Happy Stay

door

in

Dierenpension Happy Stay is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren. Bij ons staat het welzijn en de zorg voor uw geliefde huisdier centraal. Of u nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor uw huisdier kunt zorgen, wij bieden een veilige en comfortabele plek waar uw huisdier zich thuis voelt.

Onze faciliteiten

Wij beschikken over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Onze hondenverblijven zijn voorzien van individuele kennels met voldoende ruimte voor uw hond om te bewegen. Daarnaast hebben we grote speelweides waar uw hond onder toezicht kan spelen en socialiseren met andere honden. Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimmeubels, krabpalen en rustige slaapplekken waar uw kat zich kan terugtrekken.

Daarnaast hebben we aparte verblijven voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. Deze verblijven zijn zo ingericht dat uw huisdier zich veilig en comfortabel voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Onze diensten

Bij Dierenpension Happy Stay bieden we verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Zo bieden we dagelijkse wandelingen aan voor honden, waarbij ze onder begeleiding van onze ervaren medewerkers kunnen genieten van de buitenlucht en voldoende beweging krijgen. Daarnaast zorgen we voor een uitgebalanceerd dieet en regelmatige voedingstijden, aangepast aan de behoeften van uw huisdier.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ruime ervaring in het omgaan met verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen voor een liefdevolle en professionele verzorging, waarbij ze rekening houden met de individuele behoeften en karaktereigenschappen van uw huisdier.

Reserveringen en tarieven

Om een verblijf bij Dierenpension Happy Stay te reserveren, kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We hanteren eerlijke en transparante prijzen, waarbij de kwaliteit van de zorg voor uw huisdier altijd voorop staat. Voor meer informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Conclusie

Dierenpension Happy Stay is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven wanneer u tijdelijk niet voor hem kunt zorgen. Met onze moderne faciliteiten, professionele verzorging en liefdevolle aandacht zorgen we ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt en een prettige tijd heeft tijdens zijn verblijf bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een Happy Stay te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *