Dierenpension Heers

Dierenpension Heers is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Heers. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is voorzien van alle benodigde faciliteiten om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan comfortabele slaapplekken, speelruimtes en buitenrennen waar uw huisdier vrij kan bewegen.

Daarnaast hebben we aparte ruimtes voor verschillende diersoorten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en geen stress ervaart tijdens zijn verblijf bij ons. We begrijpen dat elk dier uniek is en specifieke behoeften heeft, daarom zorgen we voor individuele aandacht en verzorging.

Onze diensten

Bij Dierenpension Heers bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, zorgen we ook voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier. Dit omvat het geven van voeding, het uitlaten van honden en het schoonmaken van de verblijven.

Daarnaast bieden we ook extra services aan, zoals het borstelen van uw huisdier, het geven van medicatie indien nodig en het bieden van speeltijd en sociale interactie. Ons ervaren en toegewijde personeel zorgt ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens zijn verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Heers. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken en eventuele speciale wensen of behoeften van uw huisdier door te geven.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en het type huisdier. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension Heers staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdier voorop. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we ook strikte veiligheidsmaatregelen, zoals omheiningen en beveiligde verblijven, om ervoor te zorgen dat uw huisdier niet kan ontsnappen en zichzelf kan verwonden.

Ons personeel is goed opgeleid en ervaren in het omgaan met verschillende diersoorten en we hebben ook contact met een dierenarts in geval van nood. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Dierenpension Heers.

Conclusie

Dierenpension Heers is de ideale plek om uw huisdier te laten verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze moderne faciliteiten, professionele diensten en toegewijd personeel zorgen we ervoor dat uw huisdier zich comfortabel en veilig voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden!

Plaats een reactie