Dierenpension Hendrik Ido Ambacht

Dierenpension Hendrik Ido Ambacht is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Hendrik Ido Ambacht. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen. Of u nu een hond, kat, konijn of vogel heeft, wij zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens zijn verblijf bij ons.

Onze diensten omvatten:

  • Hondenpension: Ons hondenpension is voorzien van ruime kennels en speelweiden waar uw hond kan genieten van voldoende beweging en sociale interactie met andere honden.
  • Kattenpension: Ons kattenpension biedt comfortabele en rustige kamers waar uw kat kan ontspannen en genieten van zijn eigen ruimte.
  • Kleine huisdieren: Voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels hebben we speciale verblijven die zijn aangepast aan hun behoeften.
  • Verzorging: Naast het bieden van een veilige plek om te verblijven, bieden wij ook verzorgingsdiensten aan, zoals het geven van medicatie, vachtverzorging en nagelknippen.

Onze faciliteiten

Onze faciliteiten zijn ontworpen om het verblijf van uw huisdier zo comfortabel mogelijk te maken. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier moeilijk kan zijn, daarom hebben we ervoor gezorgd dat onze faciliteiten aan de hoogste normen voldoen.

Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime en schone verblijven: Onze verblijven zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
  • Speelweiden: We hebben grote speelweiden waar uw huisdier kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Professioneel personeel: Ons team van ervaren en liefdevolle medewerkers zorgt ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt.
  • 24/7 toezicht: We bieden 24/7 toezicht om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is en eventuele problemen direct kunnen worden opgelost.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken voor uw huisdier bij Dierenpension Hendrik Ido Ambacht, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze website. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Hendrik Ido Ambacht is de ideale plek om uw huisdier achter te laten wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen. Met onze professionele diensten, hoogwaardige faciliteiten en liefdevolle medewerkers, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden tijdens zijn verblijf bij Dierenpension Hendrik Ido Ambacht.

Plaats een reactie