Dierenpension Het Haagje

Dierenpension Het Haagje is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Het Haagje:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygi├źnische omgeving te garanderen.
  • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, wandelingen en eventuele medicatie.
  • 24/7 toezicht: Ons pension is 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand, zodat er altijd iemand aanwezig is om uw huisdier in de gaten te houden.
  • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij medische zorg bieden aan uw huisdier, in samenwerking met lokale dierenartsen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Het Haagje geloven we in een persoonlijke aanpak en maatwerk voor elk huisdier:

  • Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek om uw wensen en de behoeften van uw huisdier te bespreken.
  • Individuele aandacht: We zorgen ervoor dat elk huisdier individuele aandacht krijgt en dat hun specifieke behoeften worden vervuld.
  • Dieet en medicatie: Als uw huisdier een speciaal dieet volgt of medicatie nodig heeft, zorgen wij ervoor dat dit nauwkeurig wordt opgevolgd.
  • Updates: Tijdens het verblijf van uw huisdier houden wij u regelmatig op de hoogte met foto’s en updates, zodat u gerustgesteld bent dat uw huisdier in goede handen is.
  • Ophalen en brengen: We bieden flexibele ophaal- en brengtijden, zodat het voor u gemakkelijk is om uw huisdier op te halen en af te zetten.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Reserveren

Om een verblijf bij Dierenpension Het Haagje te reserveren, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Kies voor Dierenpension Het Haagje als u op zoek bent naar een veilige en liefdevolle omgeving voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Wij staan klaar om uw huisdier te verwelkomen en te verzorgen!

Plaats een reactie