Dierenpension Het Veenschap 7671 SK Vriezenveen

door

in

Dierenpension Het Veenschap is een professioneel dierenpension gevestigd in Vriezenveen, met als adres Het Veenschap 7671 SK. Het pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor huisdieren tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. Of het nu gaat om een korte vakantie of een langere periode, het team van Het Veenschap staat klaar om de beste zorg te bieden aan uw geliefde huisdieren.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf. Enkele van de faciliteiten zijn:

De ruime binnen- en buitenverblijven zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende bewegingsruimte hebben. De speelweides voor honden bieden de mogelijkheid om lekker te rennen en te spelen. De kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden, zodat uw kat zich kan vermaken. Daarnaast zijn de slaapruimtes verwarmd, zodat uw huisdieren zich comfortabel kunnen ontspannen.

Professioneel en ervaren team

Het team van Het Veenschap bestaat uit professionele en ervaren medewerkers die veel liefde en zorg hebben voor dieren. Ze begrijpen dat uw huisdieren een belangrijk onderdeel zijn van uw gezin en behandelen ze dan ook met de grootste zorg. Het team zorgt ervoor dat uw huisdieren voldoende aandacht, beweging en voeding krijgen tijdens hun verblijf.

Daarnaast is het team getraind om eventuele medische zorg te bieden die uw huisdieren nodig hebben. Of het nu gaat om het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden, u kunt erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn bij Het Veenschap.

Reserveringen en tarieven

Het Veenschap adviseert om tijdig een reservering te maken, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. U kunt telefonisch of via de website contact opnemen om een reservering te maken. Het tarief voor het verblijf van uw huisdieren is afhankelijk van de duur van het verblijf en het type huisdier. Het Veenschap hanteert eerlijke en transparante tarieven, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Daarnaast biedt Het Veenschap ook extra services aan, zoals het trimmen van uw huisdier of het wassen van uw hond. Deze services kunnen apart worden bijgeboekt tegen een extra vergoeding.

Conclusie

Dierenpension Het Veenschap 7671 SK Vriezenveen is de ideale plek om uw huisdieren onder te brengen tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, een professioneel team en eerlijke tarieven, kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie, wetende dat uw huisdieren in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact op met Het Veenschap om een reservering te maken en uw huisdieren de beste zorg te bieden.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *