Dierenpension Het Veenschap

Dierenpension Het Veenschap is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

 • Ruime en comfortabele verblijven voor honden, katten en andere kleine huisdieren
 • Veilige en omheinde speelweides waar uw hond vrij kan rondrennen en spelen
 • Gezellige en rustige kamers voor katten, met klimbomen en speelgoed
 • Speciale ruimtes voor kleine huisdieren, zoals konijnen en cavia’s, met voldoende ruimte om te bewegen
 • Verwarmde en goed geventileerde verblijven om ervoor te zorgen dat uw huisdier comfortabel blijft, ongeacht het weer

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Het Veenschap hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Ons team begrijpt dat elk huisdier uniek is en individuele behoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat we op de hoogte zijn van eventuele speciale dieetwensen, medicatievereisten of andere specifieke zorgbehoeften van uw huisdier. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij ons.

Onze diensten

Bij Dierenpension Het Veenschap bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Enkele van onze diensten zijn onder andere:

 • Verblijf voor korte en lange termijn
 • Individuele aandacht en verzorging
 • Voeding volgens de specifieke behoeften van uw huisdier
 • Dagelijkse wandelingen en speeltijd
 • Medicatie toedienen indien nodig
 • Grooming en verzorgingsservices

Onze tarieven zijn redelijk en we streven ernaar om de best mogelijke zorg te bieden tegen een betaalbare prijs. We geloven dat uw huisdier het beste verdient, zelfs als u er niet bent.

Reserveringen en contact

Als u geïnteresseerd bent in het boeken van een verblijf voor uw huisdier bij Dierenpension Het Veenschap, kunt u eenvoudig contact met ons opnemen. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van het verblijf van uw huisdier.

U kunt ons telefonisch bereiken op [telefoonnummer] of een e-mail sturen naar [e-mailadres]. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Kies voor Dierenpension Het Veenschap en geef uw huisdier de zorg en aandacht die ze verdienen tijdens uw afwezigheid. We kijken ernaar uit om uw huisdier te verwelkomen in ons pension en hen een geweldige tijd te bezorgen!

Plaats een reactie