Dierenpension Hoevekestijn VOF

Dierenpension Hoevekestijn VOF is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Ruime en comfortabele verblijven voor honden, katten en andere kleine huisdieren
  • Veilige en omheinde speelweides waar uw hond vrij kan rennen en spelen
  • Een aparte kattenkamer met klimbomen en speelgoed voor de katten om te genieten
  • Verwarmde binnenverblijven voor de koudere maanden
  • Een professioneel getraind en vriendelijk personeel dat 24/7 toezicht houdt op de dieren

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, bieden wij ook verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele van onze diensten zijn:

  • Regelmatige wandelingen en speeltijd voor honden
  • Individuele aandacht en knuffels voor katten
  • Speciale dieetvoeding en medicatiebeheer indien nodig
  • Grooming en verzorgingsservices, zoals baden en borstelen
  • Transportdiensten voor het ophalen en afleveren van uw huisdier

Ons team

Bij Dierenpension Hoevekestijn VOF hebben we een toegewijd team van ervaren en liefdevolle dierenverzorgers. Ons team begrijpt de individuele behoeften van elk dier en zorgt ervoor dat ze de juiste zorg en aandacht krijgen. We streven ernaar om een vertrouwensband op te bouwen met zowel de eigenaren als de dieren, zodat u met een gerust hart uw huisdier aan ons kunt toevertrouwen.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Hoevekestijn VOF is de ideale plek om uw huisdier een comfortabel en veilig verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide faciliteiten, professionele diensten en toegewijde team van dierenverzorgers, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de zorg te geven die het verdient!

Plaats een reactie