Dierenpension Hoevekestijn

Dierenpension Hoevekestijn is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met ruime ervaring en liefde voor dieren zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Hoevekestijn:

  • Ruime en schone verblijven: Onze verblijven zijn speciaal ontworpen om het comfort van uw huisdier te garanderen. Ze zijn ruim, goed geventileerd en worden dagelijks schoongemaakt.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier vrij kan rondrennen en spelen. Dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en stimulatie.
  • Individuele aandacht: Ons ervaren personeel zorgt voor individuele aandacht en verzorging van uw huisdier. We begrijpen dat elk dier uniek is en speciale zorg nodig heeft.
  • Voeding: We bieden hoogwaardige voeding aan die is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Indien nodig kunnen we ook speciale dieetvoeding verstrekken.
  • Medische zorg: Ons personeel is getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en kan indien nodig medische zorg bieden. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Hoevekestijn streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier moeilijk kan zijn, daarom zorgen we voor een soepele overgang en open communicatie met u als eigenaar.

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, vragen we u om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek leren we uw huisdier beter kennen en bespreken we eventuele speciale behoeften of zorgen. We nemen ook de tijd om uw vragen te beantwoorden en u rond te leiden in onze faciliteiten.

Tijdens het verblijf van uw huisdier zorgen we voor dagelijkse verzorging, voeding en lichaamsbeweging. We houden ook een oogje in het zeil op de gezondheid en het welzijn van uw huisdier. Indien nodig nemen we contact op met u of uw dierenarts om eventuele problemen te bespreken.

Wij geloven in transparantie en open communicatie. Daarom stellen we u op de hoogte van het welzijn en de activiteiten van uw huisdier tijdens zijn verblijf bij Dierenpension Hoevekestijn. We kunnen foto’s en updates sturen, zodat u gerustgesteld bent dat uw huisdier in goede handen is.

Tarieven en reserveringen

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Om een reservering te maken, raden we u aan om tijdig contact met ons op te nemen. Vooral tijdens vakantieperiodes kan het erg druk zijn. We willen ervoor zorgen dat we voldoende ruimte hebben om uw huisdier te verwelkomen en de beste zorg te bieden.

U kunt ons telefonisch bereiken op [telefoonnummer] of een e-mail sturen naar [e-mailadres]. We staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en uw huisdier te verwelkomen bij Dierenpension Hoevekestijn.

Conclusie

Dierenpension Hoevekestijn is de ideale plek voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze professionele faciliteiten, ervaren personeel en liefde voor dieren, zorgen we ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden.

Plaats een reactie