Dierenpension Hoge Veld

door

in

Dierenpension Hoge Veld is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige landschap van Nederland. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is zorgvuldig ontworpen om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen en hen een aangename ervaring te bieden. Onze faciliteiten omvatten:

 • Comfortabele slaapruimtes met zachte bedden en dekens
 • Grote speelweides waar honden vrij kunnen rennen en spelen
 • Speciale kattenkamers met klimbomen en krabpalen
 • Verwarmde binnenruimtes voor extra comfort tijdens koude dagen
 • Veilige omheiningen en beveiligingssystemen voor maximale veiligheid

Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en speciale zorg nodig heeft. Daarom zorgen onze ervaren medewerkers voor individuele aandacht en zorgen ze ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Onze diensten

Bij Dierenpension Hoge Veld bieden wij een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Enkele van onze diensten zijn:

 • Verblijf voor korte en lange termijn
 • Dagopvang voor honden
 • Verzorging en voeding volgens de specifieke behoeften van uw huisdier
 • Medicatie toedienen indien nodig
 • Gedragsbeoordeling en trainingssessies
 • Grooming en verzorgingsservices

Ons toegewijde team van dierenverzorgers staat altijd klaar om uw huisdier de beste zorg en aandacht te geven. We werken nauw samen met dierenartsen en zorgen ervoor dat eventuele medische behoeften van uw huisdier tijdig worden opgemerkt en behandeld.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Hoge Veld, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of ons online reserveringsformulier invullen. We raden aan om uw reservering ruim van tevoren te maken, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden flexibele opties en pakketten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Hoge Veld is de ideale keuze voor huisdiereigenaren die op zoek zijn naar een veilige en comfortabele plek voor hun huisdieren tijdens hun afwezigheid. Met onze moderne faciliteiten, ervaren medewerkers en uitgebreide diensten, zorgen wij ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een plek voor uw huisdier in ons dierenpension!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *