Dierenpension Holterhoek

door

in

Dierenpension Holterhoek is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Holterhoek. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom bieden wij uitgebreide faciliteiten om ervoor te zorgen dat ze zich thuis voelen bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Veiligheid en hygiëne

De veiligheid en hygiëne van uw huisdier zijn onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te behouden. Daarnaast volgen we strikte protocollen om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens hun verblijf bij ons.

Alle huisdieren die bij ons verblijven, moeten up-to-date zijn met hun vaccinaties. Dit is om ervoor te zorgen dat alle dieren in ons pension gezond blijven en om de verspreiding van ziekten te voorkomen.

Onze missie

Onze missie is om een veilige en comfortabele omgeving te bieden waar huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf bij ons. We streven ernaar om de hoogste kwaliteit van zorg en service te bieden, zodat u met een gerust hart uw huisdier aan ons kunt toevertrouwen.

Ons ervaren team staat altijd klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier een moeilijke beslissing kan zijn, maar we verzekeren u dat ze in goede handen zijn bij Dierenpension Holterhoek.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of om meer te weten te komen over onze diensten. We kijken ernaar uit om voor uw huisdier te zorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *