Dierenpension Holwerd

door

in

Dierenpension Holwerd is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Holwerd. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension biedt een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze binnen- en buitenverblijven zijn ruim en comfortabel, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft. We begrijpen dat beweging essentieel is voor het welzijn van uw huisdier, daarom bieden we dagelijkse wandelingen en speeltijd aan. Dit stelt uw huisdier in staat om energie kwijt te raken en te genieten van de buitenlucht.

Daarnaast zorgen we ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt tijdens zijn verblijf bij ons. We passen de voeding aan op basis van de behoeften en voorkeuren van uw huisdier. Als uw huisdier speciale dieetwensen heeft, kunt u dit aan ons doorgeven en zullen we ervoor zorgen dat hij de juiste voeding krijgt.

De gezondheid en veiligheid van uw huisdier staan bij ons voorop. Ons ervaren personeel houdt 24/7 toezicht en zorgt ervoor dat uw huisdier in goede handen is. Mocht er onverhoopt medische zorg nodig zijn, dan hebben we contact met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Reserveringen

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken voor het verblijf van uw huisdier bij Dierenpension Holwerd. Vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties kan het snel volgeboekt zijn. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. We vragen u om de benodigde informatie over uw huisdier te verstrekken, zoals zijn naam, ras, leeftijd en eventuele speciale behoeften.

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, is het belangrijk dat hij up-to-date is met zijn vaccinaties. Dit is om de gezondheid van alle dieren in ons pension te waarborgen. We vragen u om het vaccinatiebewijs van uw huisdier mee te nemen bij het inchecken.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u contact met ons opnemen of onze website raadplegen.

We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en dat u alleen het beste voor hem wilt. Bij Dierenpension Holwerd zorgen we ervoor dat uw huisdier de zorg en aandacht krijgt die hij verdient tijdens uw afwezigheid. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *