Dierenpension Hoonhorst

door

in

Dierenpension Hoonhorst is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Hoonhorst. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze tijdens hun verblijf bij ons niets tekortkomen. Onze faciliteiten omvatten:

Ons ervaren team

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde dierenliefhebbers die uw huisdier met liefde en zorg behandelen. Ze zijn getraind in het herkennen van de behoeften en signalen van dieren, en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Veiligheid en hygiëne

De veiligheid en hygiëne van uw huisdier zijn onze hoogste prioriteit. We zorgen ervoor dat onze verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen, zoals omheiningen en toezicht, om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens zijn verblijf bij ons.

Extra services

Naast het bieden van een comfortabel verblijf, bieden we ook extra services aan om het verblijf van uw huisdier nog aangenamer te maken. Enkele van onze extra services zijn:

  • Groepsactiviteiten en spelletjes voor honden
  • Individuele speelsessies en knuffelsessies voor katten
  • Grooming en verzorgingssessies, zoals baden en borstelen
  • Medicatie toedienen indien nodig
  • Speciale dieetvoeding op verzoek

Conclusie

Dierenpension Hoonhorst is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en toewijding aan dierenwelzijn, zorgen we ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *