Dierenpension Hovensbos

door

in

Dierenpension Hovensbos is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het prachtige Hovensbos. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons direct thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste voorzieningen zijn:

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Hovensbos hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdier met liefde en zorg behandelen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben uitgebreide kennis van dierengedrag en -gezondheid. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Het is raadzaam om uw verblijf bij Dierenpension Hovensbos ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Extra services

Naast onze standaardopvang bieden wij ook extra services aan om het verblijf van uw huisdier nog aangenamer te maken. Enkele van deze services zijn:

  • Groepsactiviteiten en spelletjes voor sociale huisdieren
  • Individuele wandelingen voor honden die extra beweging nodig hebben
  • Grooming en verzorgingssessies om uw huisdier fris en schoon te houden
  • Medicatie toedienen indien nodig, onder toezicht van ons ervaren team

Veiligheid en gezondheid

Bij Dierenpension Hovensbos staat de veiligheid en gezondheid van uw huisdier voorop. We zorgen ervoor dat alle verblijven schoon en hygiënisch zijn en dat er regelmatig schoonmaak- en desinfectieprocedures worden uitgevoerd. Daarnaast vragen wij u om ervoor te zorgen dat uw huisdier up-to-date is met vaccinaties en ontwormingsbehandelingen voordat ze bij ons verblijven.

Ons pension werkt ook nauw samen met lokale dierenartsen, zodat we snel kunnen handelen in geval van een noodsituatie of medische behoefte. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Dierenpension Hovensbos.

Conclusie

Dierenpension Hovensbos is de ideale plek om uw huisdier te laten verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en toewijding aan dierenwelzijn, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige vakantie te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *