Dierenpension Kesteren te koop

Ben je op zoek naar een dierenpension in Kesteren? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Kesteren te koop. Dit is een unieke kans voor dierenliefhebbers die graag hun eigen bedrijf willen starten en zich willen inzetten voor het welzijn van dieren.

Over het dierenpension

Het dierenpension in Kesteren is een goedlopend bedrijf met een uitstekende reputatie. Het pension is gelegen op een prachtig terrein van 2 hectare, omringd door groene weilanden. Het biedt een ideale omgeving voor huisdieren om te ontspannen en te genieten van hun verblijf.

Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. De verblijven zijn schoon, comfortabel en voorzien van alle benodigde faciliteiten. Daarnaast is er een grote speelweide waar de honden naar hartenlust kunnen rennen en spelen.

Naast de opvang van huisdieren biedt het dierenpension ook andere diensten aan, zoals hondentraining, hondenuitlaatservice en verzorging van huisdieren aan huis. Dit zorgt voor extra inkomsten en biedt mogelijkheden voor groei en uitbreiding van het bedrijf.

Locatie en bereikbaarheid

Het dierenpension is gelegen in Kesteren, een gezellig dorp in de provincie Gelderland. Het is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel klanten als medewerkers.

Kesteren is omringd door prachtige natuur, waardoor het een populaire bestemming is voor dierenliefhebbers. Het dorp heeft een actieve gemeenschap en er zijn diverse voorzieningen aanwezig, zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.

Overname en mogelijkheden

Het dierenpension in Kesteren staat momenteel te koop vanwege de pensioneigenaar die met pensioen gaat. Dit biedt een geweldige kans voor iemand die zijn passie voor dieren wil omzetten in een succesvolle onderneming.

De overname van het dierenpension omvat niet alleen het terrein en de gebouwen, maar ook de bestaande klantenkring en het opgebouwde netwerk. Dit zorgt voor een vliegende start en biedt mogelijkheden voor groei en uitbreiding.

Met de toenemende vraag naar professionele opvang voor huisdieren, biedt het dierenpension in Kesteren volop mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen. Denk bijvoorbeeld aan het uitbreiden van de diensten, het vergroten van de capaciteit of het opzetten van samenwerkingen met dierenartsen en andere professionals in de regio.

Interesse?

Heb je interesse in het overnemen van het dierenpension in Kesteren? Neem dan snel contact op met de huidige eigenaar voor meer informatie en een bezichtiging. Dit is een unieke kans om je eigen bedrijf te starten en je liefde voor dieren om te zetten in een succesvolle onderneming.

Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze geweldige kans voorbij. Grijp nu je kans en maak van het dierenpension in Kesteren jouw nieuwe avontuur!

Plaats een reactie