Dierenpension Klijndijk

door

in

Dierenpension Klijndijk is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Klijndijk. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij beschikken over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Onze hondenverblijven zijn voorzien van individuele kennels met voldoende ruimte voor beweging. Daarnaast hebben we grote speelweides waar de honden onder toezicht kunnen rennen en spelen. Voor katten hebben we aparte kamers met klimmogelijkheden en rustige hoekjes waar ze zich kunnen terugtrekken.

Onze faciliteiten omvatten ook een speciale ruimte voor kleine huisdieren, zoals konijnen, cavia’s en vogels. Deze dieren krijgen individuele hokken en worden dagelijks verzorgd en gecontroleerd.

Onze diensten

Bij Dierenpension Klijndijk bieden wij verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en goed verzorgd wordt tijdens zijn verblijf bij ons.

Enkele van onze diensten zijn:

  • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardig voer dat past bij de behoeften van uw huisdier. Indien uw huisdier speciale voeding nodig heeft, kunt u dit aan ons doorgeven en zorgen wij ervoor dat dit wordt verstrekt.
  • Medicatie: Indien uw huisdier medicatie nodig heeft, kunnen wij dit toedienen volgens de voorgeschreven instructies.
  • Uitlaatservice: Voor honden bieden wij een uitlaatservice aan, zodat ze voldoende beweging krijgen tijdens hun verblijf.
  • Verzorging: Onze ervaren medewerkers zorgen voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief borstelen, nagelknippen en oog- en oorverzorging.
  • Spelen en socialiseren: We zorgen ervoor dat uw huisdier voldoende speeltijd en sociale interactie krijgt met andere dieren en onze medewerkers.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Klijndijk kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension Klijndijk staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdier voorop. Wij zorgen ervoor dat onze faciliteiten regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast hebben we strikte protocollen voor het voorkomen van ziektes en het waarborgen van de gezondheid van alle dieren.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring in het omgaan met verschillende soorten huisdieren. Ze zijn altijd alert en zorgen ervoor dat uw huisdier veilig en comfortabel is tijdens zijn verblijf bij ons.

Conclusie

Dierenpension Klijndijk is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze moderne faciliteiten, liefdevolle benadering en uitgebreide diensten zorgen wij ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt en de zorg krijgt die het verdient.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken of voor meer informatie over onze diensten. Wij staan klaar om uw huisdier met open armen te ontvangen in Dierenpension Klijndijk!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *