Dierenpension Klooster Elst

Dierenpension Klooster Elst is een gerenommeerd dierenpension gelegen in Elst, Gelderland. Met jarenlange ervaring en een passie voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier de beste zorg verdient. Daarom hebben wij een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt tijdens zijn verblijf bij ons:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygiënische omgeving te garanderen.
  • Speelweide: Onze speelweide biedt uw huisdier de mogelijkheid om vrij rond te rennen en te spelen, onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Individuele aandacht: Wij zorgen ervoor dat elk huisdier de individuele aandacht krijgt die het nodig heeft, of het nu gaat om extra knuffels of speciale voedingsbehoeften.
  • Medische zorg: Ons team van dierenartsen staat klaar om medische zorg te bieden aan uw huisdier indien nodig. Uw huisdier is in goede handen bij ons.
  • Voeding: Wij zorgen voor een uitgebalanceerd dieet voor uw huisdier, rekening houdend met eventuele dieetwensen of allergieën.

Ons team

Ons team bestaat uit ervaren en toegewijde dierenliefhebbers die uw huisdier met liefde en zorg behandelen. Wij begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier een moeilijke beslissing kan zijn, daarom streven wij ernaar om een vertrouwde en geruststellende omgeving te bieden voor zowel u als uw huisdier.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch contact met ons opnemen of een reserveringsformulier invullen op onze website. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen om de details van het verblijf van uw huisdier te bespreken.

Tevreden klanten

Wij zijn trots op de positieve feedback die wij ontvangen van onze klanten. Hier zijn enkele citaten van tevreden klanten:

“Onze hond heeft altijd een geweldige tijd bij Dierenpension Klooster Elst. Het personeel is vriendelijk en zorgzaam, en we kunnen met een gerust hart op vakantie gaan, wetende dat onze hond in goede handen is.”

– Familie Jansen

“Onze kat voelt zich altijd thuis bij Dierenpension Klooster Elst. De verblijven zijn schoon en comfortabel, en het personeel zorgt ervoor dat onze kat de aandacht krijgt die hij nodig heeft. We zouden het pension zeker aanbevelen!”

– Familie De Vries

Conclusie

Dierenpension Klooster Elst is de ideale plek voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, toegewijde team en tevreden klanten, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden!

Plaats een reactie