Dierenpension Koningen Openingstijden

door

in

Dierenpension Koningen is een gerenommeerd dierenpension dat zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg en accommodatie voor huisdieren. Het pension is gevestigd in een rustige en groene omgeving, waar dieren kunnen genieten van een comfortabel verblijf tijdens de afwezigheid van hun eigenaren. Een belangrijk aspect voor eigenaren is het kennen van de openingstijden van het dierenpension, zodat zij hun planning kunnen afstemmen op het brengen en ophalen van hun geliefde huisdieren.

Openingstijden

Het dierenpension Koningen hanteert ruime openingstijden om tegemoet te komen aan de behoeften van de eigenaren en hun huisdieren. Hieronder vindt u een overzicht van de reguliere openingstijden:

  • Maandag: 08:00 – 18:00
  • Dinsdag: 08:00 – 18:00
  • Woensdag: 08:00 – 18:00
  • Donderdag: 08:00 – 18:00
  • Vrijdag: 08:00 – 18:00
  • Zaterdag: 09:00 – 17:00
  • Zondag: Gesloten

Het dierenpension is gedurende deze openingstijden beschikbaar voor het brengen en ophalen van huisdieren. Het is echter belangrijk om vooraf een afspraak te maken, zodat het pension rekening kan houden met de beschikbaarheid van ruimte en personeel.

Extra services

Naast de reguliere openingstijden biedt Dierenpension Koningen ook extra services aan, zoals:

  • Avondopvang: Voor eigenaren die hun huisdieren na reguliere openingstijden willen brengen of ophalen, biedt het dierenpension avondopvang aan. Dit stelt eigenaren in staat om hun huisdieren op te halen wanneer het hen het beste uitkomt.
  • Weekendopvang: Voor eigenaren die tijdens het weekend niet in staat zijn om hun huisdieren te brengen of op te halen, biedt het dierenpension weekendopvang aan. Dit zorgt ervoor dat huisdieren ook tijdens het weekend goed verzorgd worden.
  • Feestdagenopvang: Tijdens feestdagen, wanneer veel eigenaren op vakantie zijn, biedt het dierenpension speciale feestdagenopvang aan. Dit zorgt ervoor dat huisdieren ook tijdens deze periodes de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben.

Deze extra services zijn beschikbaar op afspraak en kunnen worden geregeld via het dierenpension. Het is raadzaam om tijdig contact op te nemen om de beschikbaarheid te controleren en een reservering te maken.

Conclusie

Dierenpension Koningen is een betrouwbare keuze voor eigenaren die op zoek zijn naar hoogwaardige zorg en accommodatie voor hun huisdieren tijdens hun afwezigheid. Met ruime openingstijden en extra services zoals avondopvang, weekendopvang en feestdagenopvang, biedt het pension flexibiliteit en gemak voor eigenaren. Het is echter belangrijk om vooraf een afspraak te maken om ervoor te zorgen dat het pension voldoende ruimte en personeel beschikbaar heeft. Neem contact op met Dierenpension Koningen voor meer informatie en om een reservering te maken.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *