Dierenpension Lavaro te koop

door

in

Dierenpension Lavaro is een bekend en goedlopend dierenpension gelegen in het prachtige Nederland. Het pension is momenteel te koop en biedt een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een succesvolle onderneming in de dierenbranche.

Over Dierenpension Lavaro

Dierenpension Lavaro is al meer dan 20 jaar een vertrouwde naam in de regio. Het pension biedt een breed scala aan diensten voor huisdieren, waaronder opvang, verzorging en training. Het is een geliefde plek voor huisdiereigenaren die hun geliefde viervoeters een veilige en comfortabele omgeving willen bieden tijdens hun afwezigheid.

Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven, waar de dieren voldoende bewegingsvrijheid hebben. Daarnaast zijn er speelweides, een zwembad en een trainingsveld aanwezig. Het ervaren en toegewijde personeel zorgt ervoor dat de dieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf.

Reden van verkoop

De huidige eigenaar van Dierenpension Lavaro heeft besloten om met pensioen te gaan en daarom staat het pension te koop. Na jarenlang met passie en toewijding het pension te hebben gerund, is het tijd voor een nieuwe eigenaar om het stokje over te nemen en het succes voort te zetten.

De verkoop van het pension biedt een unieke kans voor iemand die affiniteit heeft met dieren en graag een eigen bedrijf wil starten. Het is een gevestigde naam met een loyale klantenkring en een goede reputatie in de omgeving.

Voordelen van het overnemen van Dierenpension Lavaro

Als nieuwe eigenaar van Dierenpension Lavaro profiteer je van verschillende voordelen:

  • Een goedlopend bedrijf met een bestaande klantenkring
  • Een professioneel en ervaren team van medewerkers
  • Een uitgebreide infrastructuur met ruime verblijven en faciliteiten
  • Een prachtige locatie in een groene omgeving
  • De mogelijkheid om het bedrijf verder uit te breiden en te laten groeien

Interesse in Dierenpension Lavaro?

Als je geïnteresseerd bent in het overnemen van Dierenpension Lavaro, neem dan contact op met de huidige eigenaar voor meer informatie. Het is een unieke kans om een succesvol dierenpension over te nemen en je passie voor dieren om te zetten in een winstgevende onderneming.

Met Dierenpension Lavaro te koop, heb je de mogelijkheid om een gevestigde naam in de dierenbranche voort te zetten en een verschil te maken in het leven van huisdieren en hun eigenaren.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *