Dierenpension Lettele te koop

Ben je op zoek naar een dierenpension in Lettele? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Lettele te koop. Dit is een geweldige kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een dierenpension en het verzorgen van dieren.

Waarom kiezen voor een dierenpension in Lettele?

Lettele is een prachtige locatie voor een dierenpension. Het is een rustige en landelijke omgeving, ideaal voor dieren om te ontspannen en te genieten van hun verblijf. Het dorp Lettele ligt in de provincie Overijssel, omgeven door groene weilanden en bossen. Het is een populaire bestemming voor natuurliefhebbers en wandelaars.

Daarnaast heeft Lettele een hechte gemeenschap van dierenliefhebbers. Er zijn veel mensen in de omgeving die regelmatig gebruik maken van een dierenpension voor hun huisdieren. Dit betekent dat er een stabiele klantenkring is en dat er veel potentieel is om het bedrijf verder uit te breiden.

Kenmerken van het dierenpension

Het dierenpension in Lettele dat te koop staat, heeft verschillende kenmerken die het aantrekkelijk maken voor potentiële kopers:

  • Capaciteit: Het pension heeft een capaciteit van 30 honden en 20 katten. Dit biedt voldoende ruimte om meerdere dieren tegelijkertijd te verzorgen.
  • Faciliteiten: Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. Daarnaast zijn er speelweides, een kattenklimrek en een hondenbad aanwezig.
  • Ervaring: Het huidige eigenaar heeft jarenlange ervaring in het runnen van een dierenpension en is bereid om de nieuwe eigenaar te begeleiden tijdens de overgangsperiode.
  • Klantenbestand: Het pension heeft een loyale klantenkring opgebouwd en heeft een goede reputatie in de omgeving.
  • Woning: Het dierenpension wordt verkocht inclusief een ruime woning voor de eigenaar. Dit biedt de mogelijkheid om op hetzelfde terrein te wonen en het bedrijf gemakkelijk te beheren.

Voordelen van het runnen van een dierenpension

Het runnen van een dierenpension biedt verschillende voordelen:

  • Liefde voor dieren: Als je een passie hebt voor dieren, is het runnen van een dierenpension een geweldige manier om je liefde voor dieren te combineren met een zakelijke onderneming.
  • Flexibiliteit: Je kunt je eigen werktijden bepalen en hebt de vrijheid om je bedrijf naar eigen inzicht te runnen.
  • Samenwerking met dierenartsen: Een dierenpension werkt vaak samen met lokale dierenartsen, wat kan leiden tot waardevolle professionele relaties.
  • Waardering: Het verzorgen van dieren en het zien van hun gelukkige eigenaren geeft veel voldoening en waardering.
  • Groeipotentieel: Met de juiste marketing en service kan een dierenpension groeien en een succesvol bedrijf worden.

Interesse in het dierenpension in Lettele?

Als je geïnteresseerd bent in het dierenpension in Lettele dat te koop staat, is het belangrijk om contact op te nemen met de huidige eigenaar voor meer informatie. Zij kunnen je voorzien van alle details met betrekking tot de prijs, voorwaarden en eventuele verdere vragen die je hebt.

Neem vandaag nog contact op en ontdek of het runnen van een dierenpension in Lettele jouw droomonderneming kan zijn!

Plaats een reactie