Dierenpension Lexmond

door

in

Dierenpension Lexmond is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Lexmond. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven
  • Speelweides voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden
  • Verwarmde ruimtes voor de wintermaanden
  • Medische verzorging indien nodig

Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en specifieke behoeften heeft. Daarom zorgen wij ervoor dat we aan de individuele behoeften van uw huisdier voldoen, of het nu gaat om speciaal dieetvoer, medicatie of extra aandacht.

Professioneel en ervaren personeel

Ons team van professionele en ervaren medewerkers staat klaar om uw huisdier de beste zorg te bieden. Wij hebben een passie voor dieren en streven ernaar om een veilige en liefdevolle omgeving te creëren waarin uw huisdier zich op zijn gemak voelt.

Onze medewerkers zijn getraind in het omgaan met verschillende diersoorten en hebben kennis van gedrag, voeding en gezondheid. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Dierenpension Lexmond.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij u aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website een reservering plaatsen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Wij bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen.

Veiligheid en hygiëne

De veiligheid en hygiëne van uw huisdier staan bij ons voorop. Wij zorgen ervoor dat onze verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast hebben wij strikte protocollen voor het voorkomen van ziektes en het waarborgen van de gezondheid van alle dieren in ons pension.

Wij vragen ook aan al onze klanten om ervoor te zorgen dat hun huisdieren up-to-date zijn met vaccinaties en ontworming. Dit draagt bij aan een veilige en gezonde omgeving voor alle dieren in ons pension.

Conclusie

Dierenpension Lexmond is de ideale plek voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met uitstekende faciliteiten, professioneel personeel en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft.

Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de zorg te geven die het verdient!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *