Dierenpension Lindehoeve Tarieven

door

in

Dierenpension Lindehoeve hanteert verschillende tarieven voor het verblijf van uw geliefde huisdier. Of u nu een hond, kat, konijn of vogel heeft, bij ons kunt u terecht voor een betrouwbare en professionele opvang. In dit artikel zullen we de tarieven van Dierenpension Lindehoeve in detail bespreken.

Honden

Voor honden gelden er verschillende tarieven, afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw viervoeter. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven:

  • Kleine hond (tot 10 kg): €15 per dag
  • Middelgrote hond (10-25 kg): €20 per dag
  • Grote hond (25-40 kg): €25 per dag
  • Extra grote hond (meer dan 40 kg): €30 per dag

Let op: deze tarieven zijn inclusief voeding, verzorging en dagelijkse wandelingen. Eventuele extra services, zoals het geven van medicatie of speciale dieetvoeding, kunnen tegen een meerprijs worden aangevraagd.

Katten

Ook voor katten gelden er specifieke tarieven bij Dierenpension Lindehoeve. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven:

  • Kat: €12 per dag
  • Kat met speciale behoeften (bijv. medicatie): €15 per dag

De tarieven voor katten zijn inclusief voeding, verzorging en speeltijd. Indien uw kat speciale behoeften heeft, zoals het toedienen van medicatie, zal hier extra aandacht aan worden besteed tegen een kleine meerprijs.

Konijnen en Vogels

Ook voor konijnen en vogels biedt Dierenpension Lindehoeve opvangmogelijkheden. Hieronder vindt u een overzicht van de tarieven:

  • Konijn: €8 per dag
  • Vogel: €6 per dag

De tarieven voor konijnen en vogels zijn inclusief voeding en verzorging. Indien uw konijn speciale behoeften heeft, zoals het verstrekken van speciale voeding, kan dit tegen een kleine meerprijs worden geregeld.

Reserveringen en Betalingen

Om een reservering te maken bij Dierenpension Lindehoeve kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Bij het maken van een reservering vragen wij om een aanbetaling van 50% van het totale bedrag. Dit kan contant of via een bankoverschrijving worden voldaan. Het resterende bedrag dient bij het ophalen van uw huisdier te worden betaald.

Conclusie

Dierenpension Lindehoeve hanteert verschillende tarieven voor de opvang van uw huisdier. Of u nu een hond, kat, konijn of vogel heeft, bij ons kunt u rekenen op professionele en betrouwbare zorg. De tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het gewicht van uw huisdier, en zijn inclusief voeding en verzorging. Eventuele extra services kunnen tegen een meerprijs worden aangevraagd. Neem tijdig contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier van een comfortabel verblijf te verzekeren.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *