Dierenpension Loo Boxtel

door

in

Dierenpension Loo Boxtel is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Boxtel. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Loo Boxtel:

  • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygiënische omgeving te garanderen.
  • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
  • Individuele aandacht: Ons ervaren personeel zorgt voor individuele aandacht en verzorging voor elk huisdier, inclusief het geven van medicatie indien nodig.
  • Voeding: Wij zorgen voor een uitgebalanceerd dieet en kunnen rekening houden met speciale dieetwensen of voedingsbehoeften van uw huisdier.
  • 24/7 toezicht: Ons pension wordt 24 uur per dag bewaakt om de veiligheid en het welzijn van uw huisdier te waarborgen.

Onze diensten

Bij Dierenpension Loo Boxtel bieden wij verschillende diensten aan om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen:

  • Hondenpension: Ons hondenpension biedt een comfortabele en veilige omgeving voor uw hond tijdens uw afwezigheid. We zorgen voor voldoende beweging, voeding en aandacht.
  • Kattenpension: Ons kattenpension biedt rustige en gezellige verblijven voor uw kat. We zorgen voor een schone omgeving en voldoende speel- en rusttijd.
  • Kleine huisdieren: Naast honden en katten kunnen ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels bij ons pension verblijven. We zorgen voor een geschikte omgeving en voeding voor elk dier.
  • Uitlaatservice: Voor honden bieden wij ook een uitlaatservice aan, waarbij uw hond een lekkere wandeling krijgt terwijl u weg bent.

Reserveren en tarieven

Om een verblijf bij Dierenpension Loo Boxtel te reserveren, kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen.

Conclusie

Dierenpension Loo Boxtel is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze professionele faciliteiten, ervaren personeel en liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier zich comfortabel en gelukkig voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige tijd te bezorgen bij Dierenpension Loo Boxtel!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *