Dierenpension Luinjeberd

door

in

Dierenpension Luinjeberd is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Luinjeberd. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is zorgvuldig ontworpen om het comfort en de veiligheid van uw huisdier te garanderen. We begrijpen dat elk dier uniek is, daarom bieden we verschillende soorten verblijven aan, afhankelijk van de behoeften en grootte van uw huisdier.

Onze hondenverblijven zijn voorzien van comfortabele bedden, speelgoed en voldoende ruimte om te bewegen. We hebben ook speciale speelweides waar uw hond onder toezicht kan rennen en spelen met andere honden. Daarnaast zorgen we voor regelmatige wandelingen om ervoor te zorgen dat uw hond voldoende lichaamsbeweging krijgt tijdens zijn verblijf bij ons.

Voor katten hebben we aparte verblijven met klimbomen, krabpalen en gezellige slaapplekken. We begrijpen dat katten graag hun eigen ruimte hebben, daarom zorgen we ervoor dat elk kattenverblijf voldoende privacy biedt. Onze medewerkers zorgen ook voor voldoende speeltijd en aandacht voor uw kat, zodat ze zich niet vervelen tijdens hun verblijf.

Onze diensten

Bij Dierenpension Luinjeberd bieden we meer dan alleen een veilige plek voor uw huisdieren. We streven ernaar om hun verblijf zo aangenaam mogelijk te maken door verschillende diensten aan te bieden.

Onze ervaren medewerkers zorgen voor de dagelijkse verzorging van uw huisdieren, inclusief voeding, schoonmaak en eventuele medicatie. We werken nauw samen met dierenartsen in de buurt, zodat we snel kunnen handelen in geval van nood of gezondheidsproblemen.

Daarnaast bieden we ook extra services aan, zoals vachtverzorging en nagelknippen voor honden en katten. Onze professionele verzorgers zorgen ervoor dat uw huisdier er op zijn best uitziet wanneer u hem komt ophalen.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. We vragen u om alle relevante informatie over uw huisdier te verstrekken, zoals leeftijd, ras en eventuele speciale behoeften.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type verblijf dat u kiest voor uw huisdier. We bieden zowel dagopvang als langdurig verblijf aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Luinjeberd is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met moderne faciliteiten, ervaren medewerkers en een passie voor dierenwelzijn, zorgen wij ervoor dat uw huisdieren de zorg en aandacht krijgen die ze verdienen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige ervaring te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *