Dierenpension Maasland

door

in

Dierenpension Maasland is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Maasland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt. Enkele van onze faciliteiten zijn:

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Maasland staat het welzijn van uw huisdier voorop. Wij streven ernaar om een veilige en comfortabele omgeving te bieden waarin uw huisdier zich op zijn gemak voelt. Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de specifieke behoeften en wensen van uw huisdier, zodat wij hier optimaal op kunnen inspelen.

Tijdens het verblijf van uw huisdier zorgen wij voor voldoende beweging, speeltijd en sociale interactie. Onze medewerkers zijn getraind om de signalen van uw huisdier te herkennen en hierop te reageren. Daarnaast houden wij een dagboek bij waarin we de activiteiten en het gedrag van uw huisdier noteren, zodat u bij thuiskomst op de hoogte bent van wat er tijdens het verblijf is gebeurd.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Hieronder vindt u een overzicht van onze tarieven:

Huisdier Dagtarief
Hond €20
Kat €15
Konijn €10

Let op: voor speciale diëten of medicatie kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Neem contact met ons op voor meer informatie over de tarieven.

Reserveren

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij aan om tijdig te reserveren. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Tijdens het reserveringsproces zullen wij u vragen naar de specifieke behoeften en wensen van uw huisdier, zodat wij hier rekening mee kunnen houden tijdens het verblijf.

Wij hopen u en uw huisdier binnenkort te mogen verwelkomen bij Dierenpension Maasland. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een reservering te maken. Wij staan klaar om uw huisdier een aangenaam verblijf te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *