Dierenpension Maassluis

Dierenpension Maassluis is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Maassluis. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je huisdier kunt zorgen, bij Dierenpension Maassluis zijn ze in goede handen.

Ons dierenpension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor honden, katten en andere kleine huisdieren. We begrijpen dat het achterlaten van je geliefde huisdier een moeilijke beslissing kan zijn, maar we zorgen ervoor dat ze tijdens hun verblijf bij ons de beste zorg en aandacht krijgen.

Faciliteiten

Dierenpension Maassluis beschikt over moderne faciliteiten om ervoor te zorgen dat je huisdier zich thuis voelt. Onze hondenverblijven zijn ruim en voorzien van comfortabele bedden en speelgoed. We hebben ook aparte ruimtes voor katten, waar ze kunnen genieten van rust en privacy.

Daarnaast hebben we ook speciale verblijven voor kleine huisdieren, zoals konijnen, cavia’s en vogels. Deze verblijven zijn uitgerust met alles wat ze nodig hebben, zoals hokken, voerbakken en speeltjes.

Verzorging

Bij Dierenpension Maassluis staat de gezondheid en het welzijn van je huisdier voorop. Ons ervaren en toegewijde team zorgt ervoor dat je huisdier de juiste voeding krijgt, regelmatig wordt uitgelaten en voldoende aandacht en liefde ontvangt.

We volgen ook eventuele speciale dieetwensen of medicatie-instructies die je voor je huisdier hebt opgegeven. Je kunt erop vertrouwen dat je huisdier in goede handen is en de zorg krijgt die het verdient.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat er voldoende ruimte is voor je huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Maassluis. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een reserveringsaanvraag indienen via onze website.

Voordat je huisdier bij ons verblijft, vragen we je om de benodigde vaccinaties en ontwormingsbehandelingen te regelen. Dit is belangrijk om de gezondheid van alle dieren in ons pension te waarborgen.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Let op: we vragen een aanbetaling bij het maken van een reservering. Deze aanbetaling wordt in mindering gebracht op het totale bedrag dat je verschuldigd bent.

Conclusie

Dierenpension Maassluis is de ideale plek om je huisdier met een gerust hart achter te laten. We bieden een veilige en comfortabele omgeving, waar je huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en geniet van je tijd weg, wetende dat je huisdier in goede handen is.

Plaats een reactie