Dierenpension Mariaheide

Dierenpension Mariaheide is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Mariaheide. Met een ruime ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich op hun gemak voelen tijdens hun verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime en schone verblijven voor honden en katten
  • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
  • Verwarmde binnenruimtes voor de koudere maanden
  • Speciale ruimtes voor kleinere huisdieren zoals konijnen en cavia’s
  • Professionele verzorging en aandacht voor elk dier

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Mariaheide hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die de zorg voor uw huisdieren serieus nemen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben een passie voor dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, biedt Dierenpension Mariaheide ook verschillende diensten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren zich thuis voelen. Enkele van onze diensten zijn:

  • Voeding: We zorgen ervoor dat uw huisdieren de juiste voeding krijgen volgens hun dieetvereisten.
  • Medicatie: Indien nodig kunnen onze dierenverzorgers medicatie toedienen aan uw huisdieren volgens de voorgeschreven instructies.
  • Spelen en beweging: We zorgen ervoor dat uw huisdieren voldoende beweging en speeltijd krijgen om energie kwijt te raken en zich te vermaken.
  • Verzorging: Ons team zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdieren, inclusief borstelen en nagelknippen.
  • Dierenarts: Indien nodig kunnen we uw huisdieren naar een dierenarts brengen voor medische zorg.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Mariaheide, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een bezoek brengen aan onze faciliteit. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden flexibele opties, waaronder dagopvang en langdurig verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Mariaheide is de ideale plek om uw huisdieren te laten verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en diverse diensten, zorgen we ervoor dat uw huisdieren zich comfortabel en verzorgd voelen. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de beste zorg te bieden!

Plaats een reactie