Dierenpension Marijke Openingstijden

door

in

Dierenpension Marijke is een professioneel pension voor huisdieren, waar uw geliefde viervoeters met liefde en zorg worden verzorgd. In dit artikel zullen we de openingstijden van Dierenpension Marijke bespreken, zodat u precies weet wanneer u uw huisdier kunt brengen en ophalen.

Openingstijden

Het Dierenpension Marijke is geopend op de volgende dagen en tijden:

 • Maandag: 08:00 – 18:00
 • Dinsdag: 08:00 – 18:00
 • Woensdag: 08:00 – 18:00
 • Donderdag: 08:00 – 18:00
 • Vrijdag: 08:00 – 18:00
 • Zaterdag: 09:00 – 17:00
 • Zondag: Gesloten

Het pension is elke dag van de week geopend, behalve op zondag. Op zaterdag kunt u uw huisdier brengen en ophalen tussen 09:00 en 17:00. Op de overige dagen is het pension geopend van 08:00 tot 18:00.

Het is belangrijk om te weten dat het Dierenpension Marijke werkt op afspraak. Dit betekent dat u van tevoren een afspraak moet maken om uw huisdier te brengen of op te halen. Op deze manier kan het pension ervoor zorgen dat er voldoende tijd en aandacht is voor elk dier.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat er plaats is voor uw huisdier in het Dierenpension Marijke, is het raadzaam om tijdig een reservering te maken. Vooral tijdens vakantieperiodes kan het erg druk zijn. U kunt telefonisch contact opnemen met het pension om een reservering te maken.

Het telefoonnummer van Dierenpension Marijke is 0123456789. U kunt bellen tijdens de openingstijden om een reservering te maken of voor meer informatie.

Faciliteiten

Dierenpension Marijke biedt verschillende faciliteiten voor uw huisdier. Naast de standaard verzorging, zoals voeding en uitlaten, zijn er ook extra opties beschikbaar. Hieronder vindt u een overzicht van de faciliteiten:

 • Speelweide: Uw huisdier kan genieten van een ruime speelweide waar het vrij kan rondrennen en spelen.
 • Individuele kennels: Elk dier heeft zijn eigen ruime kennel waar het comfortabel kan rusten en slapen.
 • Medicatie: Indien uw huisdier medicatie nodig heeft, kan het pension dit toedienen volgens de voorgeschreven instructies.
 • Groepsactiviteiten: Voor sociale huisdieren worden er groepsactiviteiten georganiseerd, zoals gezamenlijke wandelingen.
 • Verzorging: Het pension zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief borstelen en nagelknippen.

Deze faciliteiten zorgen ervoor dat uw huisdier een aangenaam verblijf heeft in het Dierenpension Marijke.

Conclusie

Dierenpension Marijke is een betrouwbaar pension voor huisdieren, waar uw geliefde viervoeters met liefde en zorg worden verzorgd. De openingstijden van het pension zijn van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 18:00, en op zaterdag van 09:00 tot 17:00. Het pension werkt op afspraak, dus het is belangrijk om van tevoren een reservering te maken. Het telefoonnummer van Dierenpension Marijke is 0123456789. Het pension biedt verschillende faciliteiten, zoals een speelweide, individuele kennels en groepsactiviteiten. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is bij Dierenpension Marijke.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *