Dierenpension Markelo

door

in

Dierenpension Markelo is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Markelo. Het biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u op vakantie bent of om andere redenen niet voor ze kunt zorgen. Het pension is gespecialiseerd in het verzorgen van honden en katten, maar biedt ook opvang voor andere kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels.

Faciliteiten

Het dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven die zijn ontworpen om het welzijn van uw huisdier te waarborgen. De honden hebben toegang tot grote buitenrennen waar ze vrij kunnen rondrennen en spelen. Er zijn ook aparte speelweides waar honden onder toezicht met elkaar kunnen socialiseren. De katten hebben hun eigen afgesloten ruimtes met klimmogelijkheden en speeltjes om zich te vermaken.

Daarnaast biedt Dierenpension Markelo de volgende faciliteiten:

  • Verzorging en voeding op maat voor elk huisdier
  • Dagelijkse wandelingen voor honden
  • Medicatie toedienen indien nodig
  • Regelmatige schoonmaak en desinfectie van de verblijven
  • 24/7 toezicht en beveiliging

Professioneel personeel

Het personeel van Dierenpension Markelo bestaat uit ervaren en liefdevolle dierenverzorgers die uw huisdier met de grootste zorg behandelen. Ze hebben kennis van verschillende diersoorten en begrijpen de individuele behoeften van elk dier. Het personeel zorgt ervoor dat uw huisdier voldoende aandacht, beweging en rust krijgt tijdens het verblijf in het pension.

Reserveringen en tarieven

Om een plek te reserveren bij Dierenpension Markelo kunt u telefonisch of via de website contact opnemen. Het is raadzaam om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. De tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Het pension biedt ook speciale tarieven voor langdurige opvang.

Recensies

Dierenpension Markelo heeft vele tevreden klanten en positieve recensies. Klanten waarderen de vriendelijke en professionele service, de schone en veilige omgeving, en de zorg en aandacht die aan hun huisdieren wordt besteed. Veel klanten geven aan dat ze met een gerust hart op vakantie kunnen gaan, wetende dat hun huisdieren in goede handen zijn bij Dierenpension Markelo.

Conclusie

Dierenpension Markelo is een uitstekende keuze voor huisdiereigenaren in de regio Markelo die op zoek zijn naar een betrouwbaar en professioneel pension. Met moderne faciliteiten, ervaren personeel en persoonlijke aandacht voor elk huisdier, zorgt het pension ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact op met Dierenpension Markelo om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden tijdens uw afwezigheid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *