Dierenpension Max Eibergen

Dierenpension Max Eibergen is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Eibergen. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Max Eibergen:

  • Comfortabele verblijven: Onze ruime hokken zijn ontworpen om het comfort van uw huisdier te garanderen. Ze zijn voorzien van zachte bedden en voldoende ruimte om te bewegen.
  • Speelweide: Onze speelweide biedt uw huisdier de mogelijkheid om vrij rond te rennen en te spelen. Het is een veilige en afgeschermde omgeving waar uw huisdier kan genieten van de buitenlucht.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, wandelingen en eventuele medicatie.
  • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij ook medische zorg bieden aan uw huisdier. Onze medewerkers zijn getraind om eerste hulp te verlenen en kunnen indien nodig contact opnemen met een dierenarts.
  • Individuele aandacht: Bij Dierenpension Max Eibergen geloven we in het bieden van individuele aandacht aan elk huisdier. We zorgen ervoor dat uw huisdier genoeg liefde en aandacht krijgt tijdens zijn verblijf.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Max Eibergen streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij verblijf te bieden. We begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier moeilijk kan zijn, daarom doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich veilig en geliefd voelt.

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, vragen we u om een intakegesprek in te plannen. Tijdens dit gesprek leren we uw huisdier beter kennen en bespreken we eventuele speciale behoeften of vereisten. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we de beste zorg bieden die past bij de behoeften van uw huisdier.

Tijdens het verblijf van uw huisdier houden we u regelmatig op de hoogte. We sturen foto’s en updates, zodat u kunt zien hoe uw huisdier het doet. Dit geeft u gemoedsrust en stelt u in staat om te genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u contact met ons opnemen via onze website of telefonisch.

Reserveringen

Om een reservering te maken bij Dierenpension Max Eibergen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of het reserveringsformulier op onze website invullen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Kortom, Dierenpension Max Eibergen is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, liefdevolle benadering en professionele zorg, kunt u met een gerust hart genieten van uw tijd weg, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Plaats een reactie