Dierenpension Middenmeer 1775 PN Middenmeer

door

in

Welkom bij Dierenpension Middenmeer 1775 PN Middenmeer! In dit artikel zullen we je alles vertellen over ons dierenpension en de diensten die wij aanbieden. Of je nu op zoek bent naar een tijdelijke opvang voor je huisdier tijdens je vakantie of een plek waar je huisdier kan verblijven tijdens een verhuizing, wij staan voor je klaar.

Onze diensten

Als dierenpension bieden wij verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat je huisdier een comfortabel verblijf heeft bij ons:

  • Hondenopvang: We hebben ruime kennels en speelweides waar je hond kan genieten van zijn verblijf bij ons. Onze ervaren medewerkers zorgen voor voldoende beweging en aandacht voor je trouwe viervoeter.
  • Kattenopvang: Speciaal voor katten hebben we aparte verblijven waar ze rustig kunnen ontspannen. We zorgen voor een schone omgeving en voldoende speelgoed om je kat bezig te houden.
  • Kleine huisdieren: Ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels zijn welkom bij ons. We hebben speciale verblijven en kooien om ervoor te zorgen dat ze zich veilig en comfortabel voelen.

Onze faciliteiten

Naast onze diensten hebben we ook verschillende faciliteiten om het verblijf van je huisdier zo aangenaam mogelijk te maken:

  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar je hond lekker kan rennen en spelen. Dit zorgt voor de nodige beweging en stimulatie.
  • Verwarmde verblijven: Onze verblijven zijn voorzien van verwarming, zodat je huisdier het altijd warm en comfortabel heeft, zelfs tijdens koude dagen.
  • Medische zorg: Onze medewerkers zijn getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen bij dieren. Mocht er iets aan de hand zijn, dan zorgen wij voor de juiste medische zorg.
  • Voeding: We zorgen voor hoogwaardige voeding voor je huisdier. Indien nodig kunnen we ook speciale dieetvoeding verstrekken.

Reserveren

Wil je graag gebruikmaken van onze diensten? Dan is het verstandig om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke periodes zoals vakanties. Je kunt telefonisch contact met ons opnemen of een reserveringsformulier invullen op onze website.

Wanneer je reserveert, is het belangrijk om de specifieke behoeften en wensen van je huisdier door te geven. Op deze manier kunnen wij ervoor zorgen dat we aan al zijn of haar behoeften voldoen tijdens het verblijf bij ons.

Conclusie

Dierenpension Middenmeer 1775 PN Middenmeer is de ideale plek voor de opvang van je huisdier. Met onze uitgebreide diensten, faciliteiten en ervaren medewerkers zorgen wij ervoor dat je huisdier een comfortabel en veilig verblijf heeft bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en je huisdier de beste zorg te bieden tijdens jouw afwezigheid.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *