Dierenpension Nieuw-Schoonebeek

door

in

Dierenpension Nieuw-Schoonebeek is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Nieuw-Schoonebeek. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is voorzien van alle benodigde voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven voor honden
  • Comfortabele slaapplaatsen met zachte kussens en dekens
  • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
  • Verwarmde binnenverblijven voor katten
  • Veilige en hygiënische omgeving

Onze diensten

Naast het bieden van een veilige en comfortabele omgeving, bieden wij ook verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt tijdens zijn verblijf bij ons.

Enkele van onze diensten zijn:

  • Voeding: Wij zorgen voor hoogwaardig voer dat is afgestemd op de behoeften van uw huisdier. Indien uw huisdier speciale dieetwensen heeft, kunnen wij hier ook rekening mee houden.
  • Medicatie: Indien uw huisdier medicatie nodig heeft, kunnen wij deze op de juiste tijden toedienen volgens de voorschriften van uw dierenarts.
  • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief het borstelen, wassen en nagelknippen indien nodig.
  • Spelen en socialiseren: Wij zorgen ervoor dat uw huisdier voldoende beweging en speeltijd krijgt, evenals de mogelijkheid om te socialiseren met andere huisdieren indien gewenst.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken voor uw huisdier bij Dierenpension Nieuw-Schoonebeek, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. Wij raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en eventuele speciale aanbiedingen.

Conclusie

Dierenpension Nieuw-Schoonebeek is de ideale plek om uw huisdier te laten verblijven wanneer u niet in staat bent om voor ze te zorgen. Met onze moderne faciliteiten, professionele diensten en liefdevolle verzorging, kunt u met een gerust hart uw huisdier bij ons achterlaten. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden tijdens zijn verblijf bij Dierenpension Nieuw-Schoonebeek.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *