Dierenpension Nieuw Schoonebeek

Dierenpension Nieuw Schoonebeek is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Nieuw Schoonebeek. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Elk verblijf is voorzien van alle benodigde faciliteiten om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Denk hierbij aan comfortabele manden, speelgoed en klimbomen voor katten, en ruime buitenrennen voor honden waar ze vrij kunnen rondrennen en spelen.

Daarnaast hebben we aparte ruimtes voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels. Deze ruimtes zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van deze dieren te voldoen, met voldoende ruimte om te bewegen en te spelen.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben veel ervaring in het verzorgen van verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens zijn verblijf bij ons. We volgen strikte hygiƫnevoorschriften om de gezondheid en veiligheid van alle dieren te waarborgen.

Onze diensten

Bij Dierenpension Nieuw Schoonebeek bieden we verschillende diensten aan om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Naast het bieden van een veilige en comfortabele verblijfplaats, bieden we ook dagopvang aan voor honden. Dit is ideaal voor eigenaren die overdag niet thuis zijn en hun hond niet alleen willen laten. Tijdens de dagopvang krijgt uw hond voldoende beweging en sociale interactie met andere honden onder toezicht van onze ervaren medewerkers.

Daarnaast bieden we ook professionele verzorging aan voor uw huisdier, zoals het trimmen van vacht, nagels knippen en oren reinigen. Onze verzorgers hebben de nodige kennis en vaardigheden om uw huisdier op een veilige en comfortabele manier te verzorgen.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Nieuw Schoonebeek, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Conclusie

Dierenpension Nieuw Schoonebeek is de ideale plek om uw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met moderne faciliteiten, ervaren medewerkers en verschillende diensten, zorgen wij ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige ervaring te bezorgen!

Plaats een reactie