Dierenpension onder de Boompjes 3481 LX Harmelen

door

in

Welkom bij Dierenpension onder de Boompjes 3481 LX Harmelen! Wij zijn een professioneel dierenpension gevestigd in Harmelen, een prachtig dorp in de provincie Utrecht. Bij ons kunt u terecht voor de beste zorg en opvang voor uw geliefde huisdieren.

Onze locatie

Ons dierenpension is gelegen aan de Boompjes 3481 LX in Harmelen. Deze rustige en landelijke omgeving biedt een ideale plek voor uw huisdieren om te ontspannen en te genieten van hun verblijf bij ons. Onze ruime en goed onderhouden faciliteiten zorgen ervoor dat uw huisdieren zich comfortabel voelen tijdens hun verblijf.

Onze diensten

Wij bieden een breed scala aan diensten aan om aan de behoeften van uw huisdieren te voldoen. Enkele van onze belangrijkste diensten zijn:

  • Hondenopvang: Onze hondenopvangfaciliteiten zijn speciaal ontworpen om uw hond een veilige en comfortabele omgeving te bieden tijdens uw afwezigheid. We zorgen voor voldoende beweging, voeding en aandacht voor uw trouwe viervoeter.
  • Kattenopvang: Onze kattenopvangruimtes zijn rustig en gezellig, zodat uw kat zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons. We zorgen voor voldoende speelgoed, krabpalen en knuffels om uw kat te vermaken.
  • Kleine huisdierenopvang: Naast honden en katten bieden we ook opvang voor kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s, hamsters en vogels. We zorgen voor een geschikte omgeving en voeding voor deze dieren.
  • Dagopvang: Als u overdag weg bent en uw huisdier niet alleen wilt laten, bieden wij ook dagopvang aan. Uw huisdier kan de dag bij ons doorbrengen en genieten van gezelschap en verzorging.
  • Medische zorg: Ons ervaren personeel is getraind om basismedische zorg te bieden aan uw huisdieren. We kunnen medicatie toedienen en kleine verwondingen behandelen. In geval van een noodsituatie werken we samen met lokale dierenartsen om de beste zorg te garanderen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension onder de Boompjes 3481 LX Harmelen streven we ernaar om uw huisdieren de best mogelijke zorg en aandacht te geven. Ons toegewijde team van dierenliefhebbers zorgt ervoor dat uw huisdieren zich veilig en geliefd voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, vragen we u om ons te voorzien van alle relevante informatie over hun gezondheid, dieet en gedrag. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat we aan al hun individuele behoeften voldoen. We raden ook aan om uw huisdier van tevoren kennis te laten maken met onze faciliteiten, zodat ze zich vertrouwd voelen wanneer ze bij ons verblijven.

Tijdens het verblijf van uw huisdier zorgen we voor voldoende beweging, voeding en verzorging. We hebben ruime buitenruimtes waar uw hond kan rennen en spelen, en we bieden ook regelmatige speeltijd en knuffelsessies voor uw kat. We zorgen ervoor dat uw huisdier zich nooit verveelt en altijd gezelschap heeft.

Ons dierenpension is uitgerust met moderne beveiligingssystemen om de veiligheid van uw huisdieren te waarborgen. We hebben ook een strikt schoonmaakprotocol om een schone en hygiënische omgeving te behouden.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension onder de Boompjes 3481 LX Harmelen, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om uw reservering ruim van tevoren te maken, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en de gewenste diensten. We bieden zowel dagtarieven als tarieven voor langere verblijven. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Kortom, Dierenpension onder de Boompjes 3481 LX Harmelen is de ideale plek om uw huisdieren te laten verblijven wanneer u niet in staat bent om voor hen te zorgen. Met onze uitgebreide diensten, toegewijde medewerkers en prachtige locatie, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *