Dierenpension op Famke’s Pleats

Welkom bij het dierenpension op Famke’s Pleats! Bent u op zoek naar een betrouwbare en liefdevolle plek om uw huisdier tijdens uw afwezigheid te laten verblijven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons dierenpension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren.

Waarom kiezen voor ons dierenpension?

Er zijn verschillende redenen waarom u zou moeten kiezen voor ons dierenpension op Famke’s Pleats:

  • Ervaring: Ons team heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van diverse huisdieren. Of het nu gaat om honden, katten, konijnen of vogels, wij weten hoe we met ze om moeten gaan en kunnen ze de beste zorg bieden.
  • Liefdevolle verzorging: Bij ons staat liefde en aandacht voor uw huisdier centraal. We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en behandelen ze dan ook als zodanig. Ze krijgen voldoende speeltijd, knuffels en individuele aandacht.
  • Veilige omgeving: Ons dierenpension is volledig omheind en voorzien van de nodige veiligheidsmaatregelen. Uw huisdier kan vrij rondlopen in onze ruime speelweides zonder zich zorgen te hoeven maken over ontsnappingsmogelijkheden of gevaarlijke situaties.
  • Gezondheid en hygiëne: We hechten veel waarde aan de gezondheid en hygiëne van uw huisdier. Onze verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast zorgen we ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt en eventuele medicatie op tijd wordt toegediend.
  • Flexibele diensten: We begrijpen dat iedere huisdiereigenaar unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibele diensten aan, zoals dagopvang, langdurig verblijf en speciale zorg voor huisdieren met specifieke behoeften. Neem gerust contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Onze faciliteiten

Ons dierenpension op Famke’s Pleats beschikt over uitstekende faciliteiten om het verblijf van uw huisdier zo comfortabel mogelijk te maken:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven: Onze verblijven zijn ruim en bieden voldoende bewegingsvrijheid voor uw huisdier. Ze hebben toegang tot zowel binnen- als buitenruimtes, zodat ze naar eigen wens kunnen spelen en ontspannen.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier veilig kan rennen, spelen en socialiseren met andere dieren. Dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en stimulatie.
  • Comfortabele slaapruimtes: Uw huisdier verdient een goede nachtrust. Daarom hebben we comfortabele slaapruimtes waar ze zich kunnen terugtrekken en ontspannen na een dag vol plezier.
  • Voedingsvoorzieningen: We zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt tijdens zijn verblijf bij ons. We bieden hoogwaardig voer aan dat aansluit bij de behoeften en voorkeuren van uw huisdier.
  • Medische zorg: Indien nodig kunnen we medische zorg bieden aan uw huisdier. We werken samen met dierenartsen in de buurt en kunnen snel handelen in geval van nood.

Reserveren en tarieven

Om een plek te reserveren in ons dierenpension op Famke’s Pleats, kunt u telefonisch of via e-mail contact met ons opnemen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de duur van het verblijf en het type huisdier. We streven ernaar om onze diensten tegen betaalbare prijzen aan te bieden, zodat iedereen zijn huisdier de beste zorg kan geven.

Kortom, ons dierenpension op Famke’s Pleats is de ideale plek voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze ervaring, liefdevolle verzorging, veilige omgeving en uitstekende faciliteiten zorgen we ervoor dat uw huisdier een geweldige tijd bij ons heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!

Plaats een reactie