Dierenpension Ouddijk

Dierenpension Ouddijk is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren, gelegen in het pittoreske dorpje Ouddijk. Met jarenlange ervaring en een passie voor dierenwelzijn, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze tijdens hun verblijf bij ons niets tekortkomen. Onze faciliteiten omvatten:

 • Ruime en hygiënische verblijven voor zowel honden als katten
 • Speelweides waar uw hond vrij kan rondrennen en spelen met andere honden
 • Een aparte kattenkamer met klimmogelijkheden en rustige hoekjes
 • Dagelijkse verzorging, inclusief voeding en eventuele medicatie
 • Regelmatige wandelingen en speelsessies voor honden
 • Individuele aandacht en knuffels voor alle dieren

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Ouddijk werken we met een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers. Onze medewerkers hebben een passie voor dieren en zorgen ervoor dat uw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons. Ze zijn getraind in het herkennen van de behoeften en signalen van dieren, en staan altijd klaar om hen de beste zorg en aandacht te geven.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Ouddijk. U kunt telefonisch of via onze website contact met ons opnemen om een reservering te maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en beschikbaarheid.

Veiligheid en hygiëne

Bij Dierenpension Ouddijk staat de veiligheid en hygiëne van uw huisdier voorop. We zorgen ervoor dat alle verblijven regelmatig worden schoongemaakt en gedesinfecteerd om een gezonde omgeving te behouden. Daarnaast hebben we strikte veiligheidsmaatregelen, zoals omheiningen en toezicht, om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens zijn verblijf bij ons.

Extra services

Naast het bieden van een comfortabel verblijf voor uw huisdier, bieden we ook extra services om hun verblijf bij ons nog aangenamer te maken. Enkele van onze extra services zijn:

 • Groepsactiviteiten en spelletjes voor honden
 • Individuele speelsessies en knuffelsessies voor katten
 • Grooming en verzorgingssessies
 • Medicatiebeheer en speciale dieetvoeding
 • Ophalen en afleveren van uw huisdier

Conclusie

Dierenpension Ouddijk is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en toewijding aan dierenwelzijn, zorgen we ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden bij Dierenpension Ouddijk.

Plaats een reactie