Dierenpension Oudelande

Dierenpension Oudelande is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Oudelande. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij beschikken over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Onze hondenverblijven zijn voorzien van comfortabele manden, speelgoed en voldoende ruimte om te bewegen. Daarnaast hebben we aparte speelweides waar de honden onder toezicht kunnen spelen en rennen. Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimmeubels, krabpalen en rustige hoekjes waar ze zich kunnen terugtrekken.

Naast de standaardverblijven bieden wij ook luxeverblijven aan voor huisdieren die extra comfort en ruimte nodig hebben. Deze verblijven zijn voorzien van extra speelruimte, een eigen buitenren en speciale voorzieningen voor oudere dieren of dieren met speciale behoeften.

Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring met het verzorgen van verschillende soorten huisdieren. Ze zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt, voldoende beweging krijgt en regelmatig wordt gecontroleerd op gezondheid en welzijn. Daarnaast bieden wij ook extra services aan, zoals het geven van medicatie en het verzorgen van speciale dieetvoeding.

Onze werkwijze

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen wij altijd een kennismakingsgesprek in. Tijdens dit gesprek bespreken we de specifieke behoeften en wensen van uw huisdier, zodat wij hier tijdens het verblijf rekening mee kunnen houden. We vragen ook naar de medische geschiedenis en eventuele allergieën of andere bijzonderheden.

Tijdens het verblijf zorgen wij voor een dagelijkse routine, waarbij uw huisdier voldoende aandacht, beweging en rust krijgt. We volgen zoveel mogelijk het normale dagritme van uw huisdier, om stress te minimaliseren. Daarnaast organiseren we regelmatig speelsessies en wandelingen, zodat uw huisdier zich niet verveelt.

Wij hechten veel waarde aan hygiëne en veiligheid. Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt en gedesinfecteerd. Daarnaast zorgen wij voor een veilige omgeving, met goede omheiningen en beveiligde toegangspoorten.

Tarieven en reserveringen

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type verblijf en de duur van het verblijf. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website bezoeken of contact met ons opnemen. Wij raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Wij begrijpen dat het achterlaten van uw huisdier een moeilijke beslissing kan zijn. Daarom nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan ons pension, zodat u zelf kunt zien waar uw huisdier zal verblijven. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u gerust te stellen.

Kortom, Dierenpension Oudelande biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw huisdier tijdens uw afwezigheid. Met onze professionele medewerkers, moderne faciliteiten en liefdevolle benadering kunt u met een gerust hart genieten van uw vakantie, wetende dat uw huisdier in goede handen is.

Plaats een reactie