Dierenpension Ravenhoeve Nieuwbouw

door

in

Dierenpension Ravenhoeve heeft groot nieuws! Er wordt namelijk gewerkt aan een gloednieuwe nieuwbouw voor het pension. Deze uitbreiding zal ervoor zorgen dat het pension nog meer dieren kan verwelkomen en hen een comfortabel verblijf kan bieden.

Waarom nieuwbouw?

Het huidige dierenpension Ravenhoeve is al jarenlang een vertrouwde plek voor huisdieren tijdens de vakantie van hun baasjes. Het pension heeft echter gemerkt dat er steeds meer vraag is naar opvangmogelijkheden, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. Om aan deze vraag te kunnen voldoen en de dieren de beste zorg te kunnen blijven bieden, is besloten om een nieuwbouw te realiseren.

De nieuwbouw zal bestaan uit ruime en moderne verblijven voor zowel honden als katten. Er zal ook een aparte ruimte komen voor kleine huisdieren, zoals konijnen en cavia’s. Daarnaast wordt er ook gedacht aan faciliteiten zoals een speelweide en een overdekte speelruimte voor de dieren, zodat ze voldoende beweging en afleiding hebben tijdens hun verblijf.

Voordelen van de nieuwbouw

De nieuwbouw van Dierenpension Ravenhoeve brengt verschillende voordelen met zich mee:

  • Meer capaciteit: Met de uitbreiding kan het pension meer dieren opvangen, waardoor er geen wachtlijsten meer zullen zijn tijdens drukke periodes.
  • Verbeterde faciliteiten: De nieuwe verblijven zullen ruimer en moderner zijn, waardoor de dieren meer comfort zullen ervaren tijdens hun verblijf.
  • Meer speelmogelijkheden: De speelweide en overdekte speelruimte zorgen ervoor dat de dieren voldoende beweging en afleiding hebben, wat bijdraagt aan hun welzijn.
  • Professionele verzorging: Het team van Dierenpension Ravenhoeve bestaat uit ervaren en deskundige medewerkers die de dieren met liefde en zorg zullen verzorgen.

Planning en verwachtingen

De nieuwbouw van Dierenpension Ravenhoeve is momenteel in volle gang. Er wordt hard gewerkt om de nieuwe verblijven zo snel mogelijk gereed te hebben. De planning is dat de nieuwbouw eind dit jaar afgerond zal zijn, zodat het pension klaar is voor het volgende vakantieseizoen.

De verwachtingen zijn hooggespannen. Het team van Dierenpension Ravenhoeve kijkt er naar uit om de dieren in de nieuwe verblijven te kunnen verwelkomen en hen een nog betere ervaring te kunnen bieden. Ook de baasjes zullen blij zijn met de uitbreiding, omdat ze met een gerust hart hun huisdieren kunnen achterlaten in het pension.

Reserveren

Ben je geïnteresseerd in het dierenpension Ravenhoeve en wil je graag een plekje reserveren voor je huisdier? Neem dan contact op met het pension via de website of telefonisch. Het team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het maken van een reservering.

Kortom, de nieuwbouw van Dierenpension Ravenhoeve is een spannende ontwikkeling die ervoor zal zorgen dat nog meer dieren een fijn verblijf kunnen hebben tijdens de vakantie van hun baasjes. Met verbeterde faciliteiten en meer capaciteit zal het pension klaar zijn om aan de groeiende vraag te voldoen en de dieren de beste zorg te bieden.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *