Dierenpension Ravenswoud te koop

door

in

Ben je op zoek naar een dierenpension in Ravenswoud? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Ravenswoud te koop. Dit is een unieke kans voor iedereen die geïnteresseerd is in het runnen van een succesvolle onderneming in de dierenbranche.

Over Dierenpension Ravenswoud

Het dierenpension in Ravenswoud is een goed gevestigde naam in de regio. Het pension is al jarenlang een vertrouwde plek voor huisdiereigenaren om hun geliefde huisdieren tijdens vakanties of andere afwezigheden onder te brengen. Het pension heeft een uitstekende reputatie opgebouwd dankzij de professionele en liefdevolle zorg die de dieren ontvangen.

Het dierenpension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. De verblijven zijn schoon, comfortabel en voorzien van alle benodigde faciliteiten om de dieren een aangenaam verblijf te bieden. Daarnaast is er een grote speelweide waar de honden naar hartenlust kunnen rennen en spelen.

Naast de opvang van huisdieren biedt het dierenpension ook andere diensten aan, zoals hondentraining, hondenuitlaatservice en verzorging van kleine huisdieren zoals konijnen en cavia’s. Hierdoor is het pension een complete en veelzijdige plek voor dierenliefhebbers.

Locatie en faciliteiten

Het dierenpension is gelegen in het pittoreske Ravenswoud, een rustig dorpje in de provincie Friesland. De locatie biedt een prachtige omgeving voor zowel de dieren als de eigenaren. Het pension is gemakkelijk bereikbaar en beschikt over voldoende parkeergelegenheid voor bezoekers.

De faciliteiten van het dierenpension zijn van hoge kwaliteit. Naast de ruime verblijven en speelweide, is er ook een professionele wasruimte aanwezig waar de dieren verzorgd kunnen worden. Daarnaast is er een aparte ruimte voor de opslag van voeding en andere benodigdheden.

Overname en mogelijkheden

Als je geïnteresseerd bent in het overnemen van het dierenpension in Ravenswoud, biedt dit veel mogelijkheden. Het pension heeft een stabiele klantenkring opgebouwd en er is nog ruimte voor groei. Met de toenemende vraag naar professionele opvang voor huisdieren, is er een goede kans om het bedrijf verder uit te breiden.

Daarnaast biedt de locatie in Ravenswoud ook mogelijkheden voor samenwerkingen met andere bedrijven in de dierenbranche. Denk bijvoorbeeld aan samenwerkingen met dierenartsen, trimsalons of dierenspeciaalzaken. Hierdoor kan het dierenpension een centrale rol spelen in het aanbieden van een breed scala aan diensten voor huisdieren.

Interesse?

Heb je interesse in het overnemen van het dierenpension in Ravenswoud? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie. Dit is een unieke kans om een succesvolle onderneming in de dierenbranche te starten of uit te breiden. Wacht niet te lang, want voor je het weet is deze kans voorbij!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *