Dierenpension Rijnmond

door

in

Dierenpension Rijnmond is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Rijnmond. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Waarom kiezen voor Dierenpension Rijnmond?

Er zijn verschillende redenen waarom Dierenpension Rijnmond de ideale keuze is voor het verblijf van uw huisdier:

 • Deskundig personeel: Ons team bestaat uit ervaren en goed opgeleide medewerkers die de behoeften van uw huisdier begrijpen. Ze zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving.
 • Comfortabele accommodatie: Ons pension beschikt over ruime en schone verblijven die zijn aangepast aan de behoeften van verschillende diersoorten. Uw huisdier zal zich direct thuis voelen.
 • Individuele aandacht: We begrijpen dat elk huisdier uniek is en speciale zorg nodig heeft. Daarom bieden we individuele aandacht en verzorging aan elk dier dat bij ons verblijft.
 • Uitgebreide faciliteiten: Naast de comfortabele verblijven bieden we ook speelweides, wandelingen en andere activiteiten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier voldoende beweging en stimulatie krijgt tijdens het verblijf.
 • Medische zorg: Ons personeel is getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen en kan indien nodig medische zorg bieden. We werken samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt.
 • Flexibele openingstijden: We begrijpen dat uw planning kan variëren, daarom zijn we zeven dagen per week geopend en bieden we flexibele in- en uitchecktijden.

Onze diensten

Bij Dierenpension Rijnmond bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen:

 • Hondenpension: Ons hondenpension biedt ruime kennels, dagelijkse wandelingen en speeltijd om ervoor te zorgen dat uw hond zich gelukkig en gezond voelt tijdens het verblijf.
 • Kattenpension: Ons kattenpension heeft comfortabele kattenverblijven met speelruimtes en klimmogelijkheden. We zorgen ervoor dat uw kat zich veilig en ontspannen voelt.
 • Kleine huisdieren: Naast honden en katten kunnen we ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels verzorgen. We hebben speciale verblijven en bieden de juiste voeding en verzorging.
 • Medicatie en speciale zorg: Als uw huisdier medicatie nodig heeft of speciale zorg vereist, kunnen we dit voor u regelen. Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat uw huisdier de juiste behandeling krijgt.
 • Haal- en brengservice: We begrijpen dat het soms lastig kan zijn om uw huisdier naar ons pension te brengen. Daarom bieden we een haal- en brengservice aan, zodat uw huisdier veilig en comfortabel bij ons aankomt.

Reserveren bij Dierenpension Rijnmond

Het is raadzaam om tijdig een reservering te maken bij Dierenpension Rijnmond, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. We vragen u om de benodigde informatie over uw huisdier te verstrekken, zoals ras, leeftijd en eventuele speciale behoeften.

Voordat uw huisdier bij ons verblijft, raden we aan om een kennismakingsgesprek in te plannen. Dit geeft ons de mogelijkheid om uw huisdier te leren kennen en eventuele specifieke zorginstructies te bespreken.

Bij Dierenpension Rijnmond streven we ernaar om uw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden. We begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat ze zich gelukkig en verzorgd voelen tijdens hun verblijf bij ons.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *