Dierenpension Rijsoord

door

in

Dierenpension Rijsoord is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Rijsoord. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij Dierenpension Rijsoord:

 • Ruime en schone verblijven: Onze hokken zijn ruim en worden dagelijks schoongemaakt om een hygiënische omgeving te garanderen.
 • Speelweides: Onze speelweides bieden voldoende ruimte voor uw huisdier om te rennen, spelen en socialiseren met andere dieren.
 • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, borstelen en eventuele medicatie.
 • 24/7 toezicht: Ons pension is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand, zodat er altijd iemand aanwezig is om uw huisdier in de gaten te houden.
 • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij medische zorg bieden aan uw huisdier, in samenwerking met lokale dierenartsen.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Rijsoord streven we ernaar om uw huisdier een stressvrij en aangenaam verblijf te bieden. Wanneer u ervoor kiest om uw huisdier bij ons achter te laten, volgen we een aantal stappen om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt:

 1. Reservering: Neem contact met ons op om een reservering te maken voor uw huisdier. We raden aan om dit ruim van tevoren te doen, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.
 2. Intakegesprek: Bij aankomst hebben we een intakegesprek waarin we uw huisdier beter leren kennen. We bespreken eventuele speciale behoeften, medicatie en voedingsvereisten.
 3. Verblijf: Uw huisdier wordt naar zijn/haar verblijf gebracht, waar ze kunnen wennen aan hun nieuwe omgeving. We zorgen ervoor dat ze voldoende tijd hebben om te ontspannen voordat ze de speelweides verkennen.
 4. Dagelijkse verzorging: Ons personeel zorgt voor de dagelijkse verzorging van uw huisdier, inclusief voeding, verzorging en eventuele medicatie.
 5. Spelen en socialiseren: Uw huisdier krijgt voldoende tijd om te spelen en te socialiseren met andere dieren in onze speelweides. Dit zorgt voor de nodige lichaamsbeweging en mentale stimulatie.
 6. Terugkeer: Wanneer u terugkomt om uw huisdier op te halen, zorgen we ervoor dat ze schoon, gezond en gelukkig zijn. We geven u ook graag een update over hun verblijf bij ons.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde prijsopgave.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt u enkele veelgestelde vragen over Dierenpension Rijsoord:

1. Kan ik mijn eigen voer meenemen voor mijn huisdier?
Ja, u kunt uw eigen voer meenemen. We zorgen ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt volgens uw instructies.
2. Hoe vaak worden de verblijven schoongemaakt?
Onze verblijven worden dagelijks schoongemaakt om een schone en hygiënische omgeving te behouden.
3. Wat gebeurt er als mijn huisdier ziek wordt tijdens het verblijf?
Indien nodig kunnen wij medische zorg bieden aan uw huisdier in samenwerking met lokale dierenartsen.
4. Kan ik mijn huisdier bezoeken tijdens het verblijf?
Ja, u kunt uw huisdier bezoeken tijdens het verblijf. Neem van tevoren contact met ons op om een geschikt tijdstip af te spreken.

Conclusie

Dierenpension Rijsoord is de ideale plek om uw huisdier achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze ruime en schone verblijven, speelweides, dagelijkse verzorging en 24/7 toezicht, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdier in goede handen is. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een comfortabel verblijf te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *