Dierenpension Roma

door

in

Dierenpension Roma is een gerenommeerd dierenpension dat zich richt op het bieden van hoogwaardige zorg en accommodatie voor huisdieren. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van professionals, zorgt Dierenpension Roma ervoor dat uw huisdier tijdens uw afwezigheid in goede handen is.

Waarom kiezen voor Dierenpension Roma?

Er zijn verschillende redenen waarom Dierenpension Roma de ideale keuze is voor het verblijf van uw huisdier:

  • 1. Ruime en comfortabele verblijven: Dierenpension Roma beschikt over ruime en goed uitgeruste verblijven die zijn ontworpen om het comfort en de veiligheid van uw huisdier te waarborgen. Elk verblijf is voorzien van voldoende ruimte, een comfortabel bed en speelgoed om uw huisdier bezig te houden.
  • 2. Professioneel en ervaren personeel: Het team van Dierenpension Roma bestaat uit ervaren en goed opgeleide professionals die bekend zijn met de behoeften van verschillende huisdieren. Ze zorgen voor een liefdevolle en zorgzame omgeving, waarin uw huisdier zich op zijn gemak voelt.
  • 3. Persoonlijke aandacht: Bij Dierenpension Roma geloven we in het bieden van persoonlijke aandacht aan elk huisdier. We zorgen ervoor dat uw huisdier de nodige aandacht, verzorging en speeltijd krijgt, zodat ze zich niet alleen veilig voelen, maar ook gelukkig en tevreden zijn tijdens hun verblijf.
  • 4. Medische zorg: Indien nodig kan Dierenpension Roma medische zorg bieden aan uw huisdier. We werken samen met dierenartsen en kunnen indien nodig medicatie toedienen of speciale dieetvoeding verstrekken.
  • 5. Veiligheid en beveiliging: Dierenpension Roma heeft strenge veiligheidsmaatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat uw huisdier veilig is tijdens zijn verblijf. We hebben beveiligingscamera’s geïnstalleerd en zorgen ervoor dat de verblijven goed afgesloten zijn.

Onze diensten

Dierenpension Roma biedt een breed scala aan diensten om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen:

  • 1. Hondenpension: Ons hondenpension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor uw hond tijdens uw afwezigheid. We zorgen voor voldoende beweging, speeltijd en sociale interactie, zodat uw hond zich niet verveelt.
  • 2. Kattenpension: Ons kattenpension biedt rustige en gezellige verblijven voor uw kat. We zorgen voor voldoende ruimte om te spelen en te rusten, evenals speelgoed en krabpalen om hun natuurlijke gedrag te stimuleren.
  • 3. Kleine huisdieren: Naast honden en katten kunnen ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels bij Dierenpension Roma verblijven. We zorgen voor geschikte verblijven en bieden de nodige zorg en aandacht.
  • 4. Dagopvang: Voor huisdieren die niet graag alleen thuis zijn, biedt Dierenpension Roma ook dagopvang. Uw huisdier kan de dag doorbrengen in ons pension en genieten van gezelschap en activiteiten.
  • 5. Grooming: Naast het verblijf van uw huisdier, bieden we ook professionele groomingdiensten. Onze ervaren groomers zorgen ervoor dat uw huisdier er op zijn best uitziet met een trimbeurt, bad en nagelverzorging.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension Roma, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een online reserveringsformulier invullen op onze website. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven variëren afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en de gewenste diensten. Voor gedetailleerde informatie over onze tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Kortom, Dierenpension Roma is de ideale keuze voor het verblijf van uw huisdier. Met ruime en comfortabele verblijven, professioneel personeel, persoonlijke aandacht, medische zorg en strenge veiligheidsmaatregelen, zorgen we ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt tijdens zijn verblijf bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *