Dierenpension Schagen te koop

door

in

Ben je op zoek naar een dierenpension in Schagen? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Er staat momenteel een dierenpension in Schagen te koop. In dit artikel zullen we je alles vertellen over dit geweldige pand en de mogelijkheden die het biedt.

Over het dierenpension

Het dierenpension in Schagen is een goedlopend bedrijf met een uitstekende reputatie. Het pension is gelegen op een prachtig terrein van 2 hectare, omringd door groene weilanden. Het biedt een ideale omgeving voor huisdieren om te ontspannen en te genieten van hun verblijf.

Het pension beschikt over ruime binnen- en buitenverblijven voor zowel honden als katten. De verblijven zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten om het de dieren zo comfortabel mogelijk te maken. Daarnaast is er een grote speelweide waar de honden naar hartenlust kunnen rennen en spelen.

Naast de verblijven biedt het dierenpension ook verschillende extra services aan, zoals het verzorgen van de voeding en het geven van medicatie indien nodig. Het ervaren en vriendelijke personeel zorgt ervoor dat de dieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf.

De locatie

Het dierenpension is gelegen in Schagen, een prachtige stad in Noord-Holland. Schagen staat bekend om zijn landelijke karakter en is omringd door mooie natuurgebieden. Dit maakt het een populaire bestemming voor zowel lokale bewoners als toeristen.

De locatie van het dierenpension is ideaal. Het is gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel medewerkers als klanten. Daarnaast zijn er in de directe omgeving diverse voorzieningen, zoals dierenartsen en dierenwinkels, wat het pension nog aantrekkelijker maakt voor potentiële kopers.

De mogelijkheden

Als nieuwe eigenaar van het dierenpension in Schagen zijn er talloze mogelijkheden om het bedrijf verder te ontwikkelen en te laten groeien. Hieronder volgen enkele ideeën:

  • Uitbreiding van de capaciteit: Het terrein biedt voldoende ruimte om het aantal verblijven uit te breiden, waardoor er meer dieren kunnen worden opgevangen.
  • Toevoegen van extra services: Denk hierbij aan het aanbieden van hondentraining, hondenuitlaatservice of zelfs een trimsalon. Dit vergroot het dienstenaanbod en trekt mogelijk meer klanten aan.
  • Samenwerking met lokale bedrijven: Door samen te werken met bijvoorbeeld dierenwinkels of dierenartsen in de omgeving, kunnen er interessante samenwerkingsverbanden ontstaan en kan het bereik van het dierenpension vergroot worden.

Met de juiste visie en inzet is er veel potentieel om het dierenpension in Schagen verder te laten groeien en succesvol te maken.

Interesse?

Ben je geïnteresseerd in het kopen van dit dierenpension in Schagen? Neem dan snel contact op met de makelaar voor meer informatie en om een bezichtiging in te plannen. Dit is een unieke kans om een goedlopend dierenpension over te nemen en je passie voor dieren om te zetten in een succesvolle onderneming.

Wacht niet te lang, want voor je het weet is dit geweldige dierenpension in Schagen verkocht!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *