Dierenpension Shanai

Dierenpension Shanai is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in het hart van Nederland. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende diersoorten te voldoen. Enkele van onze belangrijkste faciliteiten zijn:

  • Ruime en comfortabele verblijven voor honden, katten en kleine huisdieren
  • Veilige en omheinde speelweides waar honden vrij kunnen rennen en spelen
  • Gezellige en rustige kamers voor katten om te ontspannen
  • Speciale ruimtes voor kleine huisdieren, zoals konijnen en cavia’s
  • Verwarmde binnenverblijven voor de koudere maanden

Ons ervaren team

Bij Dierenpension Shanai hebben we een toegewijd en ervaren team van dierenverzorgers die uw huisdieren met liefde en zorg behandelen. Ons team begrijpt de individuele behoeften van elk dier en zorgt ervoor dat ze de juiste aandacht, voeding en beweging krijgen tijdens hun verblijf bij ons.

Onze dierenverzorgers zijn goed opgeleid en hebben kennis van verschillende diersoorten. Ze zijn ook getraind in het herkennen van eventuele gezondheidsproblemen en kunnen indien nodig snel handelen. U kunt erop vertrouwen dat uw huisdier in veilige handen is bij ons.

Onze diensten

Bij Dierenpension Shanai bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdier te voldoen. Enkele van onze diensten zijn:

  • Verblijf voor korte en lange termijn
  • Dagopvang voor honden
  • Individuele aandacht en speeltijd
  • Medicatie toedienen indien nodig
  • Grooming en verzorging

We begrijpen dat elk huisdier uniek is en daarom bieden we ook maatwerkoplossingen aan. Als uw huisdier speciale behoeften heeft, zoals een speciaal dieet of medicatie, zullen we ervoor zorgen dat deze behoeften worden vervuld tijdens hun verblijf bij ons.

Reserveringen en tarieven

Het is raadzaam om uw verblijf bij Dierenpension Shanai ruim van tevoren te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Ons vriendelijke personeel staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het plannen van het verblijf van uw huisdier.

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. We bieden concurrerende prijzen en zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en speciale aanbiedingen.

Conclusie

Dierenpension Shanai is de ideale plek om uw huisdier een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, ervaren team en brede scala aan diensten, kunt u met een gerust hart uw huisdier aan ons toevertrouwen. Neem vandaag nog contact met ons op en reserveer een plek voor uw huisdier bij Dierenpension Shanai!

Plaats een reactie