Dierenpension Soest ’t Hart

Dierenpension Soest ’t Hart is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Soest. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom zorgen wij ervoor dat ze zich bij ons thuis voelen. Onze faciliteiten zijn speciaal ontworpen om aan de behoeften van verschillende huisdieren te voldoen. Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime binnen- en buitenverblijven voor honden
  • Kattenverblijven met klimmogelijkheden en rustige slaapruimtes
  • Kleine huisdierenverblijven voor konijnen, cavia’s en andere knaagdieren
  • Speciale ruimtes voor vogels en andere gevleugelde huisdieren

Onze verblijven worden regelmatig schoongemaakt en gedesinfecteerd om een hygi├źnische omgeving te garanderen. Daarnaast zorgen we voor voldoende speeltijd en individuele aandacht voor elk huisdier, zodat ze zich niet alleen veilig voelen, maar ook plezier hebben tijdens hun verblijf bij ons.

Onze diensten

Naast het bieden van een comfortabel verblijf, bieden wij ook verschillende diensten aan om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt. Enkele van onze diensten zijn:

  • Voeding: Wij zorgen voor een uitgebalanceerd dieet dat past bij de behoeften van uw huisdier. Indien nodig kunnen wij ook speciale dieetvoeding verstrekken.
  • Medicatie: Als uw huisdier medicatie nodig heeft, zorgen wij ervoor dat deze op het juiste tijdstip en in de juiste dosering wordt toegediend.
  • Dierenarts: In geval van nood hebben wij een goede samenwerking met een lokale dierenarts, zodat uw huisdier snel de benodigde medische zorg kan krijgen.
  • Uitlaatservice: Voor honden bieden wij een uitlaatservice aan, zodat ze voldoende beweging krijgen tijdens hun verblijf bij ons.
  • Verzorging: Indien gewenst kunnen wij uw huisdier ook verzorgen, zoals het borstelen van vacht, nagelknippen en oor- en oogreiniging.

Ons ervaren en toegewijde team van dierenverzorgers staat altijd klaar om uw huisdier de beste zorg en aandacht te geven. Wij begrijpen dat elk huisdier uniek is en daarom zorgen wij voor een persoonlijke benadering en individuele zorg voor elk dier.

Reserveringen en tarieven

Om ervoor te zorgen dat wij voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden wij aan om tijdig een reservering te maken. U kunt telefonisch of via onze website een reservering maken. Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.

Kortom, Dierenpension Soest ’t Hart is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze uitstekende faciliteiten, persoonlijke benadering en professionele zorg, zorgen wij ervoor dat uw huisdier zich thuis voelt en de beste zorg krijgt die het verdient.

Plaats een reactie