Dierenpension Spijkerboor

door

in

Dierenpension Spijkerboor is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in de regio Spijkerboor. Of je nu op vakantie gaat, een weekendje weg bent of om andere redenen tijdelijk niet voor je huisdier kunt zorgen, bij Dierenpension Spijkerboor ben je aan het juiste adres. Ons pension biedt een veilige en comfortabele omgeving voor jouw geliefde huisdier(en).

Faciliteiten

Ons dierenpension beschikt over uitstekende faciliteiten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier zich op zijn gemak voelt tijdens zijn verblijf bij ons. Enkele van onze faciliteiten zijn:

 • Ruime en schone verblijven voor zowel honden als katten
 • Speelweides waar honden vrij kunnen rondrennen en spelen
 • Een aparte speelruimte voor katten met klimmogelijkheden en speeltjes
 • Verzorging en voeding op maat, afgestemd op de behoeften van jouw huisdier
 • Deskundig en liefdevol personeel dat 24/7 aanwezig is
 • Medische zorg indien nodig, in samenwerking met een lokale dierenarts

Onze werkwijze

Bij Dierenpension Spijkerboor staat het welzijn van jouw huisdier voorop. Wij streven ernaar om een zo stressvrij mogelijk verblijf te bieden, zodat jouw huisdier zich veilig en gelukkig voelt. Onze werkwijze omvat onder andere:

 • Een persoonlijke kennismaking met jou en jouw huisdier, zodat we zijn behoeften en gewoonten kunnen leren kennen
 • Regelmatige wandelingen en speeltijd voor honden om ervoor te zorgen dat ze voldoende beweging krijgen
 • Individuele aandacht en knuffels voor katten om ze gerust te stellen en zich thuis te laten voelen
 • Voedingsschema’s en dieetwensen worden nauwkeurig opgevolgd
 • Hygiëne en schoonmaak van de verblijven en faciliteiten worden strikt gehandhaafd

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. We bieden zowel dagopvang als langdurige opvang aan. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kun je contact met ons opnemen via onze website of telefonisch.

Reserveringen

Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor jouw huisdier, raden we aan om tijdig een reservering te maken. Je kunt eenvoudig online een reservering plaatsen via onze website of telefonisch contact met ons opnemen. We zullen dan alle benodigde informatie met je doornemen en eventuele speciale wensen bespreken.

Conclusie

Dierenpension Spijkerboor is de ideale plek om jouw huisdier(en) met een gerust hart achter te laten. Met onze uitstekende faciliteiten, persoonlijke aandacht en liefdevolle zorg zorgen we ervoor dat jouw huisdier een comfortabel en gelukkig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en jouw huisdier(en) een geweldige tijd te bezorgen!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *