Dierenpension Standdaarbuiten

Dierenpension Standdaarbuiten is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Standdaarbuiten en omgeving. Met jarenlange ervaring en een liefdevol team van medewerkers zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij beschikken over moderne en ruime verblijven voor zowel honden als katten. Onze hondenverblijven zijn voorzien van individuele kennels met voldoende ruimte voor beweging en rust. Daarnaast hebben we grote speelweides waar de honden onder toezicht kunnen spelen en rennen. Voor katten hebben we aparte kamers met klimmogelijkheden en rustige hoekjes waar ze zich kunnen terugtrekken.

Naast de verblijven hebben we ook een professionele verzorgingsruimte waar we uw huisdier kunnen wassen, borstelen en eventuele medicatie kunnen toedienen. Onze medewerkers zijn goed opgeleid en hebben ervaring met verschillende rassen en gedragstypes, waardoor ze uw huisdier de beste zorg kunnen bieden.

Onze diensten

Bij Dierenpension Standdaarbuiten bieden we verschillende diensten aan om het verblijf van uw huisdier zo aangenaam mogelijk te maken. Naast de standaard verzorging, zoals voeding en dagelijkse wandelingen, bieden we ook extra services aan, zoals:

  • Hondentraining: We werken samen met professionele hondentrainers die uw hond kunnen trainen tijdens zijn verblijf.
  • Gedragstherapie: Indien uw huisdier gedragsproblemen heeft, kunnen we gedragstherapie sessies aanbieden om hieraan te werken.
  • Medicatie toedienen: Als uw huisdier medicatie nodig heeft, zorgen wij ervoor dat dit op de juiste tijden en doseringen wordt toegediend.
  • Speciale dieetvoeding: Indien uw huisdier een speciaal dieet volgt, kunnen wij ervoor zorgen dat hij de juiste voeding krijgt tijdens zijn verblijf.
  • Verzorging van oudere dieren: Oudere dieren hebben vaak extra zorg nodig, zoals regelmatige controles en aangepaste beweging. Onze medewerkers zijn ervaren in het verzorgen van oudere dieren.

Reserveren en tarieven

Om een verblijf voor uw huisdier te reserveren bij Dierenpension Standdaarbuiten, kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra services die u wenst. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u onze website raadplegen of contact met ons opnemen.

Conclusie

Dierenpension Standdaarbuiten is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze moderne faciliteiten, ervaren medewerkers en uitgebreide diensten zorgen wij ervoor dat uw huisdier zich comfortabel en geliefd voelt. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier een geweldige tijd te bezorgen!

Plaats een reactie