Dierenpension ’t Haagje

Dierenpension ’t Haagje is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van dierenliefhebbers, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Wat maakt Dierenpension ’t Haagje uniek?

Als u op zoek bent naar een dierenpension dat uw huisdieren met liefde en zorg behandelt, dan bent u bij Dierenpension ’t Haagje aan het juiste adres. Hier zijn enkele redenen waarom ons pension uniek is:

  • Ervaring: Met meer dan 10 jaar ervaring in het verzorgen van huisdieren, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn bij ons.
  • Professioneel team: Ons team bestaat uit goed opgeleide en ervaren medewerkers die gepassioneerd zijn over dierenwelzijn. Ze zorgen ervoor dat uw huisdieren de beste zorg en aandacht krijgen tijdens hun verblijf.
  • Veilige omgeving: Ons pension is volledig uitgerust met alle benodigde faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdieren veilig en comfortabel zijn. We hebben ruime kennels en speelgebieden waar uw huisdieren vrij kunnen bewegen en spelen.
  • Individuele aandacht: Bij Dierenpension ’t Haagje geloven we in het bieden van individuele aandacht aan elk huisdier. We begrijpen dat elk dier uniek is en verschillende behoeften heeft. Daarom zorgen we ervoor dat elk huisdier de zorg en aandacht krijgt die het verdient.
  • Medische zorg: Ons team is getraind in het herkennen van gezondheidsproblemen bij huisdieren. Als er tijdens het verblijf van uw huisdier medische zorg nodig is, kunnen we snel handelen en indien nodig contact opnemen met een dierenarts.

Onze diensten

Bij Dierenpension ’t Haagje bieden we een breed scala aan diensten om aan de behoeften van uw huisdieren te voldoen. Enkele van onze diensten zijn:

  • Hondenpension: We hebben ruime kennels en speelgebieden waar uw hond kan genieten van zijn verblijf bij ons. We zorgen voor voldoende beweging, voeding en aandacht voor uw hond.
  • Kattenpension: Ons kattenpension biedt een rustige en comfortabele omgeving voor uw kat. We hebben aparte ruimtes waar katten kunnen ontspannen en spelen.
  • Kleine huisdieren: Naast honden en katten, kunnen we ook kleine huisdieren zoals konijnen, cavia’s en vogels verzorgen. We zorgen voor een geschikte omgeving en voeding voor deze dieren.
  • Medicatie en speciale zorg: Als uw huisdier speciale zorg of medicatie nodig heeft, kunnen we hiermee omgaan. Ons team is goed opgeleid en ervaren in het toedienen van medicatie en het bieden van speciale zorg aan huisdieren met gezondheidsproblemen.
  • Ophaal- en bezorgservice: We begrijpen dat het soms moeilijk kan zijn om uw huisdier naar ons pension te brengen. Daarom bieden we een ophaal- en bezorgservice aan, zodat uw huisdier veilig en gemakkelijk naar ons pension kan worden gebracht.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension ’t Haagje, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes, om teleurstelling te voorkomen.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra diensten die u wenst. We bieden betaalbare tarieven aan en zorgen ervoor dat u waar voor uw geld krijgt.

Conclusie

Dierenpension ’t Haagje is de ideale plek om uw huisdieren een veilig en comfortabel verblijf te bieden tijdens uw afwezigheid. Met ons ervaren team, professionele faciliteiten en toewijding aan dierenwelzijn, kunt u erop vertrouwen dat uw huisdieren in goede handen zijn bij ons. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdieren de zorg te geven die ze verdienen!

Plaats een reactie