Dierenpension ’t Heike 5384 SR Heesch

door

in

Dierenpension ’t Heike 5384 SR Heesch is een professioneel en betrouwbaar dierenpension gelegen in Heesch, Noord-Brabant. Met jarenlange ervaring en liefde voor dieren, bieden wij een veilige en comfortabele omgeving voor uw geliefde huisdieren tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier de beste zorg verdient, daarom hebben wij een breed scala aan faciliteiten om aan hun behoeften te voldoen:

 • Ruime binnen- en buitenverblijven: Onze verblijven zijn ontworpen om uw huisdier een comfortabele en veilige ruimte te bieden. Ze hebben voldoende bewegingsruimte en zijn voorzien van alle benodigde voorzieningen.
 • Speelweide: Onze speelweide is perfect voor honden die graag rennen en spelen. Ze kunnen hier vrij rondlopen en genieten van de buitenlucht.
 • Verzorging: Ons ervaren personeel zorgt ervoor dat uw huisdier de beste verzorging krijgt. Van voeding tot medicatie, wij zorgen ervoor dat al hun behoeften worden vervuld.
 • Medische zorg: Indien nodig kunnen wij medische zorg bieden aan uw huisdier. Onze medewerkers zijn getraind om eerste hulp te verlenen en kunnen indien nodig contact opnemen met een dierenarts.
 • Individuele aandacht: Wij geloven in het bieden van individuele aandacht aan elk huisdier. We zorgen ervoor dat ze zich geliefd en verzorgd voelen tijdens hun verblijf bij ons.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension ’t Heike 5384 SR Heesch streven we naar een stressvrije omgeving voor uw huisdier. Daarom volgen we een gestructureerde werkwijze om ervoor te zorgen dat ze zich op hun gemak voelen:

 1. Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek. Hier bespreken we de specifieke behoeften en vereisten van uw huisdier, zodat we de best mogelijke zorg kunnen bieden.
 2. Kennismaking: Tijdens het intakegesprek kunnen uw huisdier en ons personeel elkaar leren kennen. Dit helpt om een vertrouwensband op te bouwen en eventuele angsten of zorgen weg te nemen.
 3. Dagelijkse routine: We proberen de dagelijkse routine van uw huisdier zo goed mogelijk na te bootsen. Dit omvat voeding, beweging en eventuele medicatie die ze nodig hebben.
 4. Spelen en socialiseren: We moedigen interactie en socialisatie aan tussen huisdieren, indien geschikt. Dit helpt hen om zich op hun gemak te voelen en eventuele eenzaamheid te verminderen.
 5. Regelmatige updates: Tijdens het verblijf van uw huisdier houden we u regelmatig op de hoogte. Dit kan via foto’s, video’s of telefonische updates zijn, zodat u weet hoe het met uw huisdier gaat.
 6. Ophalen: Wanneer u uw huisdier komt ophalen, zorgen we ervoor dat alles soepel verloopt. We geven u graag advies en aanbevelingen voor de nazorg van uw huisdier.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension ’t Heike 5384 SR Heesch, kunt u telefonisch contact met ons opnemen of een e-mail sturen. We raden u aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier en de duur van het verblijf. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven en eventuele speciale aanbiedingen.

Conclusie

Dierenpension ’t Heike 5384 SR Heesch is de ideale plek om uw huisdier met een gerust hart achter te laten tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide faciliteiten, professionele verzorging en liefde voor dieren, zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en gelukkig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *