Dierenpension ’t Heike

Dierenpension ’t Heike is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een toegewijd team van dierenliefhebbers, zorgen wij ervoor dat uw huisdier de beste zorg en aandacht krijgt tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij begrijpen dat uw huisdier een belangrijk onderdeel van uw gezin is en daarom bieden wij een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich comfortabel en gelukkig voelt tijdens zijn verblijf bij ons.

Enkele van onze faciliteiten zijn:

  • Ruime en schone verblijven: Onze dierenverblijven zijn ruim en goed onderhouden, zodat uw huisdier voldoende ruimte heeft om te bewegen en te ontspannen.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw huisdier veilig kan rennen en spelen onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Verzorging: Ons team van professionele verzorgers zorgt ervoor dat uw huisdier de juiste voeding krijgt en regelmatig wordt verzorgd. We bieden ook speciale verzorging voor huisdieren met speciale behoeften, zoals medicatie of dieetvoeding.
  • 24/7 toezicht: Ons pension is 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand, zodat er altijd iemand aanwezig is om uw huisdier in de gaten te houden en te zorgen voor eventuele noodgevallen.
  • Medische zorg: Mocht uw huisdier onverhoopt medische zorg nodig hebben tijdens zijn verblijf, dan werken wij samen met lokale dierenartsen om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste zorg krijgt.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension ’t Heike streven we ernaar om uw huisdier een veilige en comfortabele omgeving te bieden tijdens zijn verblijf bij ons. Onze werkwijze omvat:

  • Reservering: Om ervoor te zorgen dat we voldoende ruimte hebben voor uw huisdier, raden we aan om tijdig te reserveren. Dit kan telefonisch of via onze website.
  • Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek waarin we uw huisdier leren kennen en eventuele speciale behoeften of instructies bespreken.
  • Check-in: Bij aankomst in ons pension zorgen we voor een soepele check-in procedure, waarbij we alle benodigde informatie verzamelen en uw huisdier naar zijn verblijf begeleiden.
  • Verblijf: Tijdens het verblijf van uw huisdier zorgen we voor voldoende beweging, verzorging en aandacht. We houden u regelmatig op de hoogte van het welzijn van uw huisdier via foto’s en updates.
  • Check-out: Bij het ophalen van uw huisdier zorgen we voor een vlotte check-out procedure, waarbij we eventuele feedback of aanbevelingen met u bespreken.

Tarieven

Onze tarieven zijn afhankelijk van de grootte en het type huisdier, evenals de duur van het verblijf. Voor een gedetailleerd overzicht van onze tarieven kunt u contact met ons opnemen via telefoon of e-mail.

Contactgegevens

Heeft u vragen of wilt u een reservering maken bij Dierenpension ’t Heike? Neem dan gerust contact met ons op:

Telefoon: 0123456789

E-mail: info@dierenpensiontheike.nl

Ons vriendelijke team staat klaar om u te helpen en uw huisdier een geweldig verblijf te bezorgen bij Dierenpension ’t Heike!

Plaats een reactie