Dierenpension ’t Marnehof

door

in

Dierenpension ’t Marnehof is een professioneel en betrouwbaar pension voor huisdieren in Nederland. Met jarenlange ervaring en een liefdevolle benadering zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft tijdens uw afwezigheid.

Onze faciliteiten

Wij bieden een breed scala aan faciliteiten om ervoor te zorgen dat uw huisdier zich thuis voelt bij ’t Marnehof:

  • Ruime en comfortabele verblijven: Onze hokken zijn ruim en goed geventileerd, zodat uw huisdier voldoende bewegingsruimte heeft.
  • Speelweides: We hebben grote speelweides waar uw hond vrij kan rondrennen en spelen met andere honden onder toezicht van ons ervaren personeel.
  • Kattenverblijven: Onze kattenverblijven zijn voorzien van klimmogelijkheden, krabpalen en rustige hoekjes waar uw kat zich kan terugtrekken.
  • Verzorging: Ons toegewijde team zorgt ervoor dat uw huisdier dagelijks wordt verzorgd, inclusief voeding, wandelingen en eventuele medicatie.
  • Medische zorg: Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan werken wij samen met een lokale dierenarts om ervoor te zorgen dat uw huisdier de beste medische zorg krijgt.

Onze werkwijze

Bij Dierenpension ’t Marnehof geloven we in een persoonlijke aanpak en individuele aandacht voor elk huisdier:

  • Intakegesprek: Voordat uw huisdier bij ons verblijft, plannen we een intakegesprek waarin we uw wensen en de behoeften van uw huisdier bespreken.
  • Op maat gemaakt verblijf: Op basis van het intakegesprek stellen we een persoonlijk verblijfsplan op dat aansluit bij de behoeften en gewoonten van uw huisdier.
  • Dagelijkse updates: Tijdens het verblijf houden we u op de hoogte van de activiteiten en het welzijn van uw huisdier via foto’s en berichten.
  • Flexibele ophaal- en brengtijden: We begrijpen dat uw planning kan veranderen, daarom bieden we flexibele ophaal- en brengtijden aan.
  • Extra services: Naast de standaard zorg bieden we ook extra services aan, zoals vachtverzorging, trainingssessies en individuele wandelingen.

Reserveringen en tarieven

Om een reservering te maken bij Dierenpension ’t Marnehof kunt u telefonisch of via onze website contact met ons opnemen. We raden aan om tijdig te reserveren, vooral tijdens drukke vakantieperiodes.

Onze tarieven zijn afhankelijk van het type huisdier, de duur van het verblijf en eventuele extra services. Neem contact met ons op voor een persoonlijke offerte.

Conclusie

Dierenpension ’t Marnehof is de ideale plek voor uw huisdier om te verblijven tijdens uw afwezigheid. Met onze uitgebreide faciliteiten, persoonlijke aanpak en liefdevolle zorg zorgen wij ervoor dat uw huisdier een comfortabel en plezierig verblijf heeft. Neem vandaag nog contact met ons op om een reservering te maken en uw huisdier de beste zorg te bieden!


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *